Prijava

Prijava

Menu

Letujte sa NS Travel-om - ponuda za leto 2018!

A+ A A-

Epir - Sivota 2018

 • Kategorija: Epir 2018
 • Autor NS Travel
 • Pogodaka: 38094
 • 22 apr

Aranžmani Epir-Sivota - ponuda u Sivoti - Sivota 2018

Aranžmani Epir-Sivota - ponuda u Sivoti - Sivota 2018

EPIR - SIVOTA

Epir

Epir je oblast u severozapadnom delu Grčke, između planine Pind i Jonskog mora, naspram ostrva Krf. Odlikuju je šarmantni primorski predeli sa prelepim plažama i skrivenim uvalama, impresivni planinski krajolici sa netaknutim šumama i planinskim jezerima, plodne ravnice i doline, maslinjaci, plantaže limuna i narandži, reke sa atraktivnim zakrivljenim kamenim mostovima... Priroda je ovde u harmoniji sa arheološkim lokalitetima, dvorcima, manastirima, crkvama i tradicionalnim selima koja su zbog svoje izuzetne arhitekture nazvana "poezija u kamenu".

U Epiru ćete naći brojne i raznovrsne destinacije i širok spektar mogućnosti za odmor tokom čitave godine. Od živopisnih sela Zagorohoria, Metsovo i Tzoumerka, do prelepe Janjine, glavnog grada oblasti i letovališta Sivota, Parga, Vrahos, Preveza, Kanali... Epir će vas pozdraviti u bilo koje doba godine i pružiti nezaboravno iskustvo!

Tesprotija je jedna do regija u oblasti Epir. Iako je najveći deo Tesprotije planinski, krasi je obala od 60 kilometara sa čudesnim plažama, koje se protežu od Sagiade na severu do Parge na jugu. Tirkizne vode Jonskog mora zapljuskuju celu zapadnu obalu, stvarajući beskrajne peščane plaže, slikovite netaknute uvale i male luke koje čekaju da budu otkrivene. Ako odlučite da provedete svoj odmor na obali Tesprotije, ne propustite ronjenje i uživanje u neverovatnom podvodnom životu Jonskog mora, jedrenje i krstarenja na kojima će Vas pratiti delfini. Kroz Tesprotiju protiče mitska reka Aheron koja je, prema grčkoj mitologiji, bila jedna od pet reka grčkog podzemnog sveta. Aheron okružuje prelepa priroda, a njena bistra voda i izvori pitke vode nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Glavni grad regije je Igumenica, moderan primorski grad i jedna od najvažnijih grčkih luka iz koje isplovljavaju velelepni brodovi ka Italiji, Turskoj i Bliskom istoku...

Sivota

Sivota je živopisno mestašce u Tesprotiji, smešteno oko slikovitog prirodnog zaliva, u idiličnom krajoliku sa zelenim brdima, prekrivenim borovima, čempresima i maslinama, koji su u zagrljaju sa morem jedinstvene plave boje. Sivota će Vas zavesti skrivenim plažama, stenovitim uvalama, raskošnim pejzažima, šarmantnim uličicama i mirisom koji se ne može prepričati, prosto ga morate udahnuti. Besprekorne plaže sa kristalno čistom vodom, u očaravajućoj prirodi, su prvi razlog zašto baš ovo mesto treba da izaberete za godišnji odmor. Kada tome dodate mirnu, opuštajuću atmosferu, neodoljiv zalazak sunca i miris borovine, šta drugo da poželite. Pored gradske plaže Galikos Molos, nezaboravan doživljaj i mozaik iskustava će Vam pružiti okolne plaže: Zeri, Dei, Karvouno, predivna Bella Vraka (koja je peščanim sprudom povezana sa obližnjim ostrvcetom) zatim Zavia, Megali Ammos, Mikri Ammos, Mega Drafi, Agia Paraskevi i brojne uvalice. Neke od ovih plaža su pristupačne peške, gradskim vozićem ili automobilima, a neke su dostupne brodićima i čamcima koji se mogu iznajmiti.

Sivota je jedinstveno mesto koje pored prirodne lepote krase parkići, marina sa jahtama i brodićima, šetalište uz obalu ukrašeno klupicama, restoranima i kafićima sa lepim baštama. U mestu postoje supermarketi u kojima ćete naći sve što vam je potrebno za snabdevanje dok ste na odmoru, mesara, pekare, piljara sa voćem i povrćem, suvenirnice, butici, apoteka i lekarska ambulanta.

Spisak razloga za posetu Sivoti zaokružite arhipelagom koji čine četiri šumovita, egzotična ostrvca: Agios Nikolaos, Mavro Oros, Megalo Mourtemeno i Mikro Mourtemeno. Ovde ćete izroniti neke od najlepših školjki za Vašu kolekciju suvenira.

SMEŠTAJ

Naša ponuda u Sivoti

Vila Penelopi

Vila Penelopi

Ako želite da letujete u dobroj vili, malo sakrivenoj od gužve, sa dvorištem koje ima ozidani roštilj, da uživate u hlad...

Pročitajte više

Vila Nicolas

Vila Nicolas

Nova i izuezetno lepo uređena vila oduševiće Vas svojim komforom i udobnošću. Vila raspolaže sa dvokrevetnim, četverokre...

Pročitajte više

Vila Spyros

Vila Spyros

Kao što je Sivota ušuškana u prelepi mali zaliv tako se i vila Spyiros lepo ušuškala u prostrano zeleno dvorište sa garn...

Pročitajte više

PREVOZ

Autobuski prevoz

 • Cena prevoza za punike koji koriste samo uslugu prevoza.
 • Polazak je dan ranije u odnosu na termin iz programa. Povratak je poslednjeg dana po terminu iz programa.
POLASCIMESTO POLASKAVREME POLASKACENA PREVOZA u EUR
odraslideca od 0-10 god
SUBOTICA Parking iza Radničkog Univerziteta 13:00 h 90 80
SOMBOR Parking ispred FK "Radnički" 13:00 h 90 80
SENTA OMW pumpa na autoputu kod petlje Bačka Topola 13:30 h 90 80
BAČKA TOPOLA OMW pumpa na autoputu kod petlje Bačka Topola 13:30 h 90 80
KIKINDA Parking kod hotela "Narvik" 13:00 h 90 80
BAČKA PALANKA Parking pored zgrade DTD 13:45 h 85 75
ZRENJANIN Eko pumpa kod pijace 13:45 h 85 75
VRBAS Parking ispred hotela "Bačka" 13:45 h 85 75
NOVI SAD Parking Železničke stanice, kod lokomotive 14:30 h 75 65
BEOGRAD Parking preko puta Buvlje pijace 16:00 h 75 65
NIŠ Benzinska pumpa preko puta motela Nais 19:00 h 65 55
VRŠAC,PANČEVO,ČAČAK,KRALJEVO,KRAGUJEVAC   85 75
Cena prevoza u jednom pravcu je 25 eur manja u odnosu na cene iz tabele.

Napomene:

 • Prevoz se obavlja udobnim autobusom turističke klase (klima, audio-video oprema)
 • Transferi do i od Novog Sada/Beograda mogu biti realizovani mini-busem, kombijem ili putničkim automobilom
 • Moguće je priključenje putnika ispred svih motela na magistralnom putu Beograd – Niš – Skoplje.
 • Mesta u autobusu se rezervišu uplatom akontacije, kompjuterski se određuju i isključivo zavise od momenta prijave za putovanje.
 • Biranje sedišta u autobusu prema mogućnostima u trenutku prijave – 15 € po osobi. Prvi red nije moguće rezervisati.
 • Broj putnika po smenama može se značajno razlikovati. Organizator se ne obavezuje da prevoz u povratku izvrši istim autobusom i na istim sedištima kao u odlasku. U slučajnu nedovoljnog broja prijavljenih putnika agencija zadržava pravo da pojedine polaske organizuje u saradnji sa drugom agencijom.
 • Prenos prtljaga od autobusa do smeštajnog objekta nije obaveza Organizatora putovanja.
 • Organizator ne snosi odgovornost za nepredat ili nepreuzet prtljag.
 • Autobus po dolasku u letovalište staje što je moguće bliže smeštajnom objektu.
 • Pušenje u autobusu nije dozvoljeno.
 • O vašem udobnom i bezbednom putovanju brinu 2 vozača i pratilac grupe.

NAČIN PLAĆANJA

Način plaćanja

UPLATA U CELOSTI PRE PUTOVANJA:

 • akontacija 40% prilikom sklapanja ugovora, a ostatak dinamikom i iznosima po želji korisnika ali tako da je celokupna uplata izvršena minimum 15 dana pre početka korišćenja aranžmana.

UPLATA NA RATE:

 • a)čekovi građana
  • akontacija 40% prilikom sklapanja ugovora, a ostatak u jednakim mesečnim ratama. Rate dospevaju svakog 15-tog u mesecu, počev od onog koji sledi mesecu u kojem je uplaćena akontacija, a poslednja rata dospeva najkasnije 15.12.2018. godine. Za rate koje dospevaju posle iskorišćenog aranžmana, minimum 10 dana pre puta se deponuju čekovi građana, uz uvećanje 2% mesečno.
 • b) administrativa zabrana
  • akontacija 40% prilikom sklapanja ugovora. Iznos duga koji ide preko administrativne zabrane obračunava se u EUR-ima a uplata se vrši za efektivu na dan izdavanja Rešenja o administrativnoj zabrani. Rate se uplaćuju mesečno ili polumesečno (u zavisnosti kako pravno lice isplaćuje lični dohodak), počev od meseca koji sledi onom u kojem je uplaćena akontacija, uz uvećanje 2% mesečno. Poslednja rata dospeva najkasnije 15.12.2018 godine.Organizator zadržava pravo da vrši selekciju pravnih lica, čija Rešenja o administrativnoj zabrani prihvata.

PLATNE KARTICE:

 • Dina, Visa, MasterCard, Maestro

KREDIT BANKE:

 • po uslovima koje određuje banka na dan sklapanja ugovora.

Uz ovaj program važe opšti uslovi organizatora putovanja agencije Fudeks Holiday

MAPA LOKACIJE

Mapa lokacije

Klikom na oznaku "EARTH" na google mapi bićete preusmereni na preuzimanje plugina sa google servera za Google Earth prikaz, ukoliko već nemate instaliran taj plugin. Posle instalacije plugina na Vaš kompjuter, imaćete mogućnost da pregledate mape na sajtu u 3D interaktivnom i dinamičkom prikazu. Toplo Vam preporučujemo da iskoristite ovu funkciju sajta, bićete zadovoljni rezultatima!

Molimo Vas da uzmete u obzir da su pojedine lokacije satelitskih snimaka zastarele. Mi na tu činjenicu, nazalost nemamo uticaja. Satelitski snimci lokacija se pravljeni od 2004 godine, a neki gradovi su znatno izgradjeni i izmenjeni od te godine. Lokacije Vila su u potpunosti ispravne.

KONTAKT

Raspitajte se za detalje paketa

Sve vaše specifične zahteve možete poslati na e-mail ili fax na osnovu kojeg šaljemo ponudu ili objašnjenje.

...

DOWNLOAD CENOVNIKA - EPIR - SIVOTA
Ovde možete preuzeti cenovnik za datu ponudu. Imate takodje opciju da prvo pregledate cenovnik u modal prozoru klikom na "Pregled fajla".
Cenovnik Epir - Sivota Pregled fajla Download
Aranžman se plaća u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate.
Cene iz pdf fajla je u evrima.

Novo u ponudi - putujte sa NsTravel-om

Pretplatite se na newsletter

U pravo vreme
Registrujte se na naš newsletter i budite sigurni da Vam bitne informacije neće promaći!

Login or Register

Prijava

Prijava