Prijava

Prijava

Menu

Letujte sa NS Travel-om - ponuda za leto 2018!

A+ A A-

Kokino Nero 2018

 • Kategorija: Olimpska regija 2018
 • Autor NS Travel
 • Pogodaka: 38054
 • 22 apr

Aranžmani - ponuda u Kokino Neru - Kokino Nero 2018

Aranžmani - ponuda u Kokino Neru - Kokino Nero 2018

KOKINO NERO

Tesalija

Tesalija, prostrana nizija koja je smeštena između Olimpske regije i poluostrva Pilion, okružena je planiskim vencima Pinda, Otrisa, Osa, Piliona, Olimpa i Agrafa. Opevana i u Homerovoj “Odiseji”, žitnica Grčke, kolevka boginje Demetre. Kroz njenu plodnu ravnicu protiče reka koja je ime dobila po Peneju, sinu boga mora Okeana i boginje mora Tetije.

U središtu ove antičke regije, pored glavnog auto-puta Solun – Atina, smestio se grad Larisa, centar ekonomskog i kulturnog života tesalijske ravnice. Prema drevnom mitu, naziv grada potiče od imena nimfe Larise, kćeri praoca grčkog plemena Pelazga, prvih poznatih stanovnika na ovim prostorima. Brojni arheološki nalazi svedoče da je ovo područje bilo naseljeno još u vreme praistorije. U centru grada se ističe Akropolj, na brdu Frurio hram Svetog Ahilija i ostaci prvog antičkog gradskog pozorišta.

Prirodni fenomen velike geološke starosti i drugi po veličini i značaju manastirski komleks u Grčkoj - Meteori smestio se na ogromnim i strmoglavim stenama koje se naglo uzdižu na rubu tesalijske ravnice. Poseta ovoj veličanstvenoj skupini manastira nudi jedinstveno iskustvo grandioznosti prirode u zagrljaju sa istorijom, arhitekturom i čovekovom večnom potrebom da se poveže sa božanskim.

U istočnom delu Tesalije se kilometrima u dužinu prostiru uređene, ali i prelepe netaknute plaže, od kojih su neke nagrađene plavom zastavicom. Turistička mesta i letnje destinacije koje se izdvajaju u ovoj regiji su Kokino Nero, Velika, Kucupia i Agiokampos. Ako želite da uživate u suncu, plavetnilu mora, skrivenim uvalama, ronjenju ili pešačenju krivudavim planinskim stazama, onda je ovo prava destinacija za Vas. Obavezno probajte lokalno pečenje, feta sir po kojem je okrug Larisa poznat, popijte čašu crvenog vina i posetite neki od mnogobrojnih festivala koji i dalje čuvaju grčku tradiciju.

Kokino Nero

Kokino Nero je primorsko mestašce, koje izgleda bajkovito, kao da ste tradicionalno grčko seoce spustili u prelepo zeleno podnožje planine Osa. Nedaleko je i čuveni kanjon Tempi. Mesto je udaljeno 36 km od Nei Porija, 140 km od Soluna, a 40 km od Larise.

Kokino Nero (crvena voda) dobilo je ime po termalnim izvorima čija je voda bogata mineralnim solima i visokim procentom gvožđa. Lekovita svojstva vode, poznata još iz drevnih vremena, učinila su da ovo mesto postane čuveno po banjskom turizmu. Takođe, nekoliko spomenika iz vizantijskog perioda ostalo je da svedoči o ovom mestu, njegovom duhu i istoriji.

More je čisto i toplo, boja se menja od tirkizne, zelene, plave pa sve do tamne. Plaža je šljunkovito-kamenita. U neposrednoj blizini Kokino Nera, na samo 2-3 km udaljenosti, nalaze se dve veće plaže – nestvarno lepa Platia Amos i prilično živahna Kucupija, sa nekoliko beach barova. Ovde ćete naći sve što Vam je potrebno, postoje dve pekare/poslastičarnice, prodavnice, mesare, taverne i par kafića, a svakog dana kroz Kokino Nero prolazi kamiončić sa svežim voćem i povrćem. Boravkom u ovom mestu Vaša koža će postati prelepa jer se u mestu nalaze bazeni sa mineralnim lekovitim blatom i vodom, koji su nezaobilazna stanica svakog turiste. Za ljubitelje prirode i avanturiste, ovo je idealna destinacija, jer ovde mogu uživati u netaknutoj prirodi, u ronjenju, šetnji planinskim stazama, paraglajdingu, vožnji bicikla ili kanua, a u izuzetnoj klisuri Kalipso, iznad samog mesta, nalazi se najveći vodopad planine Osa, visok 70 m.

SMEŠTAJ

Naša ponuda u Kokino Neru

Vila Nikos

Vila Nikos

Kuća je smeštena u mirnoj uličici 150 m od mora. Domaćini su Vam omogućili da Vam na odmoru ništa ne nedostaje, jer se u...

Pročitajte više

Vila Vasilis

Vila Vasilis

Ova vila se savršeno uklapa u ambijent čitavog mesta. Veliko dvorište prepuno cveća i zelenila, koje pravi savršenu hlad...

Pročitajte više

IZLETI

Izleti iz Kokino Nera

U ATINU

Atina je kolevka demokratije i naše civilizacije, ona pripada svim Evropljanima. I danas, ponovo, zadivljuje svet svojim ultramodernim urbanističkim i arhitektonskim ostvarenjima smelih linija. Jednostavno, Atina je priča koja traje... Videćemo: Trg Omonija, Sintagma, Parlament i naravno Plaku (Atinska Skadarlija) i besmrtni simbol ljudske genijalnosti Akropolj: Propileji, hram Beskrilne pobede, Erehtejon, Partenon.

Na SKIATHOS

Vozimo vas autobusom do luke Amaliapolis odakle nastavljamo putešestvije brodom do ostrva. Ni manjeg ostrva, ni više plaža! Danas važi za kosmopolitsko ostrvo u Grčkoj sa daleko poznatim mondenskim plažama. KUKUNARIES (ŠIŠARKA) poznata je kao najlepša plaža u celom regionu,a jedna od deset najlepših plaža sveta. Zamišljate?

Na OLIMP

Olimp je, zbog svoje visine i gracioznosti, uvek fascinirao ljude, pa je bilo logično da se zamišlja kao dom bogova. Palate dvanaest bogova antičke Grčke bile su rasprostranjene po celoj planini, "na ivicama stena", kako kaže Homer, odakle bi posmatrali život običnih smrtnika i po potrebi reagovali. Posetićemo Litohoro i arheološko nalazište Dion.

Na METEORE

Kao „čardaci, ni na nebu ni na zemlji“ na njima su se ugnezdili manastiri, uzvišeni, obavijeni nebeskim mirom, između Boga i ljudi. Rečima se ne može opisati taj kameni pejzaž, ali mi smo tu da vas vodimo a vi ćete doživeti božanski osećaj skromnog.Poseta manastiru Veliki Meteor, ulaz 2 eur.

U WATERLAND

Zamislite samo šta sve možete da se usudite kada je voda svuda oko vas da vam ublaži svaki pad i dočeka vas u naručje. Zemlja vodenih čuda pruža vam priliku da provedete dan u jednom od najvećih vodenih parkova Evrope i uživate u pronalaženju novih stilova brčkanja. Deca mogu da vas nauče najboljim fazonima.

U SOLUN

Bez sumnje se može reći da je ovde svako dobrodošao, a kako i ne bi, kada svi putevi za jug i Malu Aziju vode već nekoliko hiljada godina, baš preko Soluna. Tako je ovaj grad ničiji, a svačiji, makedonski,grčki, turski, srpski...

Na GRČKO VEČE

Vrela letnja noć, taverna pod otvorenim nebom, živa muzika i folklor, večera prava domaća, i naravno vina koliko vam srce želi. Uz takvu atmosferu, zaigraćete Sirtaki i sa bokalom na glavi, samo dajte sebi vremena. Idemo, OPA!!!

PREVOZ

Autobuski prevoz

 • Cena autobuskog prevoza za putnike koji koriste samo uslugu prevoza
 • Polazak je dan ranije u odnosu na termin iz programa. Povratak je poslednjeg dana po terminu iz programa.
POLASCIMESTO POLASKAVREME POLASKACENA PREVOZA u EUR
odraslideca od 0-10 god
SUBOTICA Parking iza Radničkog Univerziteta 18:30 h 80 70
SOMBOR Parking ispred FK "Radnički" 18:30 h 80 70
SENTA OMW pumpa na autoputu kod petlje Bačka Topola 19:00 h 80 70
BAČKA TOPOLA OMW pumpa na autoputu kod petlje Bačka Topola 19:00 h 80 70
KIKINDA Parking kod hotela "Narvik" 18:30 h 80 70
BAČKA PALANKA Parking pored zgrade DTD 19:15 h 75 65
ZRENJANIN Eko pumpa kod pijace 19:15 h 75 65
VRBAS Parking ispred hotela "Bačka" 19:15 h 75 65
NOVI SAD Parking Železničke stanice, kod lokomotive 20:30 h 65 55
BEOGRAD Parking preko puta Buvlje pijace 22:00 h 65 55
NIŠ Benzinska pumpa preko puta motela Nais 01:00 h 55 45
VRŠAC,PANČEVO,ČAČAK,KRALJEVO,KRAGUJEVAC   75 65
POVRATAK 17:00 h  

Napomene:

 • Prevoz se obavlja udobnim autobusom turističke klase (klima, audio-video oprema)
 • Transferi do i od Novog Sada/Beograda mogu biti realizovani mini-busem, kombijem ili putničkim automobilom
 • Moguće je priključenje putnika ispred svih motela na magistralnom putu Beograd – Niš – Skoplje.
 • Mesta u autobusu se rezervišu uplatom akontacije, kompjuterski se određuju i isključivo zavise od momenta prijave za putovanje.
 • Biranje sedišta u autobusu prema mogućnostima u trenutku prijave – 15 € po osobi. Prvi red nije moguće rezervisati.
 • Broj putnika po smenama može se značajno razlikovati. Organizator se ne obavezuje da prevoz u povratku izvrši istim autobusom i na istim sedištima kao u odlasku. U slučajnu nedovoljnog broja prijavljenih putnika agencija zadržava pravo da pojedine polaske organizuje u saradnji sa drugom agencijom.
 • Prenos prtljaga od autobusa do smeštajnog objekta nije obaveza Organizatora putovanja.
 • Autobus po dolasku u letovalište staje što je moguće bliže smeštajnom objektu
 • Pušenje u autobusu nije dozvoljeno.
 • O vašem udobnom i bezbednom putovanju brinu 2 vozača i pratilac grupe.
 • Cena prevoza u jednom pravcu je 25 eur manja u odnosu na cene iz tabele.

Napomene u vezi plaćanja:

 • Cene su izražene u evrima, plative su u dinarskoj protivvrednosti, a primenjuje se prodajni kurs poslovne banke agencije na dan uplate aranžmana. Započeti način plaćanja ne može se naknadno menjati.
 • Prilikom svake uplate obračunava se ekvivalent u EUR, ostatak duga ostaje izražen u EUR. Uplaćeni iznos ne podleže promeni usled promena kursa.

Uz ovaj program važe opšti uslovi organizatora putovanja agencije Fudeks Holiday usklađeni sa YUTA standardom

NAČIN PLAĆANJA

Način plaćanja

UPLATA U CELOSTI PRE PUTOVANJA:

 • akontacija 40% prilikom sklapanja ugovora, a ostatak dinamikom i iznosima po želji korisnika ali tako da je celokupna uplata izvršena minimum 15 dana pre početka korišćenja aranžmana.

UPLATA NA RATE:

 • a)čekovi građana
  • akontacija 40% prilikom sklapanja ugovora, a ostatak u jednakim mesečnim ratama. Rate dospevaju svakog 15-tog u mesecu, počev od onog koji sledi mesecu u kojem je uplaćena akontacija, a poslednja rata dospeva najkasnije 15.12.2018. godine. Za rate koje dospevaju posle iskorišćenog aranžmana, minimum 10 dana pre puta se deponuju čekovi građana, uz uvećanje 2% mesečno.
 • b) administrativa zabrana
  • akontacija 40% prilikom sklapanja ugovora. Iznos duga koji ide preko administrativne zabrane obračunava se u EUR-ima a uplata se vrši za efektivu na dan izdavanja Rešenja o administrativnoj zabrani. Rate se uplaćuju mesečno ili polumesečno (u zavisnosti kako pravno lice isplaćuje lični dohodak), počev od meseca koji sledi onom u kojem je uplaćena akontacija, uz uvećanje 2% mesečno. Poslednja rata dospeva najkasnije 15.12.2018 godine.Organizator zadržava pravo da vrši selekciju pravnih lica, čija Rešenja o administrativnoj zabrani prihvata.

PLATNE KARTICE:

 • Dina, Visa, MasterCard, Maestro

KREDIT BANKE:

 • po uslovima koje određuje banka na dan sklapanja ugovora.

Uz ovaj program važe opšti uslovi organizatora putovanja agencije Fudeks Holiday

MAPA LOKACIJE

Mapa lokacije

Klikom na oznaku "EARTH" na google mapi bićete preusmereni na preuzimanje plugina sa google servera za Google Earth prikaz, ukoliko već nemate instaliran taj plugin. Posle instalacije plugina na Vaš kompjuter, imaćete mogućnost da pregledate mape na sajtu u 3D interaktivnom i dinamičkom prikazu. Toplo Vam preporučujemo da iskoristite ovu funkciju sajta, bićete zadovoljni rezultatima!

Molimo Vas da uzmete u obzir da su pojedine lokacije satelitskih snimaka zastarele. Mi na tu činjenicu, nazalost nemamo uticaja. Satelitski snimci lokacija se pravljeni od 2004 godine, a neki gradovi su znatno izgradjeni i izmenjeni od te godine. Lokacije Vila su u potpunosti ispravne.

KONTAKT

Raspitajte se za detalje paketa

Sve vaše specifične zahteve možete poslati na e-mail ili fax na osnovu kojeg šaljemo ponudu ili objašnjenje.

...

DOWNLOAD CENOVNIKA - OLIMPSKA REGIJA - TESALIJA
Ovde možete preuzeti cenovnik za datu ponudu. Imate takodje opciju da prvo pregledate cenovnik u modal prozoru klikom na "Pregled fajla".
Cenovnik Tesalija - Kokino Nero Pregled fajla Download
Aranžman se plaća u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate.
Cene iz pdf fajla je u evrima.

Novo u ponudi - putujte sa NsTravel-om

Pretplatite se na newsletter

U pravo vreme
Registrujte se na naš newsletter i budite sigurni da Vam bitne informacije neće promaći!

Login or Register

Prijava

Prijava