Prijava

Prijava

Menu

Letujte sa NS Travel-om - ponuda za leto 2018!

A+ A A-

Nei Pori 2018

U ravnici, ispod planine Bogova, na 160 km od makedonske granice i 43 km od Katerinija ušuškalo se prostrano i tiho, mesto širokih ulica i uređenih trgova – Nei Pori. Kristalno čisto plavo more zapljuskuje dugačku, ali i široku peščanu plažu. Šetalište uz samu obalu krase romantične baštice mnogobrojnih taverni i kafića, kao i puno malih radnji gde možete naći sve što vam je potrebno.

Ovo nekada malo ribarsko mesto, danas je novoizgrađena i modernizovana destinacija, idealna za porodice sa decom zbog brojnih uređenih igrališta i velikog luna parka, ali i sve ljubitelje prirode koji uživaju u pogledu na bogato mediteransko zelenilo, zlatne peščane plaže i bogate cvetne aleje kojima je grad ukrašen. Ako ste mladi, željni dobre zabave, tu su raznovrsni klubovi na vodi, kafići i tradicionalni grčki restorani, a pravi kuriozitet je bioskop pod vedrim nebom. Ljubitelji kupovine, takođe neće biti razočarani. Dok lagano šetate gradskim korzoom, naići ćete na prodavnice kože i krzna, zlatare i druge lepo opremljene radnje, a pravim shopingholičarima preporučujemo odlazak do Larise ( udaljena 40 km) gde se može povoljno pazariti i usput prošetati jednim od najlepših grčkih gradova. U samom mestu se organizuje i pijaca, na kojoj se u veoma živopisnom okruženju nudi izuzetno bogata ponuda voća i povrća.

Stari i novi deo grada razdvaja crkva, a ne propustite priliku da posetite Stari Pori, koji se nalazi u brdu nekoliko km od obale. Za ljubitelje ronjenja i sportova na vodi, tu je 3,5 km udaljen Platamon, ribarsko naselje sa velikom marinom u centru. Bezbroj razloga da posetite ovo bajkovito mesto i još toliko da mu se ponovo vratite.

Vila Katarina

  • Kategorija: Nei Pori 2018
  • Autor NS Travel
  • Pogodaka: 14797
  • 22 apr

Vila Katarina Ovu vilu smo izabrali zbog prijatne atmosfere, srdačnih i susretljivh domaćina, i skrivenog dvorišta u kojem ćete uživati u hladovini limunovog drveća. U dvorištu se nalaze roštilj, garniture za sedenje i tuš koji su na raspolaganju gostima kuće.

Opširnije: Vila Katarina

Novo u ponudi - putujte sa NsTravel-om

Pretplatite se na newsletter

U pravo vreme
Registrujte se na naš newsletter i budite sigurni da Vam bitne informacije neće promaći!

Login or Register

Prijava

Prijava