Prijava

Prijava

Menu

Letujte sa NS Travel-om - ponuda za leto 2018!

A+ A A-

Olympic Beach 2018

Letovalište u podnožju Olimpa, na obali Egejskog mora, udaljeno svega dva kilometra od Paralije. Spaja ih velika peščana plaža sa toplim morem, a odlikuje ih prijatna klima. Nema ogromnih hotela, hotelskih kompleksa, već udobnih hotelčića, pansiona, apartmana koji su se ušuškali, uvukli i našli svoje mesto.

Olympic beach je idealno letovalište za miran odmor gde Vam je sve na dohvat ruke: supermarketi, poslastičarnice, pekare, restorani, taverne, koji čekaju da se pobrinu za Vaše raznorazne ukuse. Tu su još i kafići, suvenirnice, butici sa krznom i odećom, rent-a-car agencije... Plaža, koju zapljuskuje toplo Egejsko more i koja je nagrađena plavom zastavicom zbog svoje čistoće i uređenosti, je sa postepenim ulaskom u vodu, a mesto ima i veliki park sa dečijim igralištima, što najmlađim putnicima obećava neiscrpnu zabavu. Romantici će uživati u mesečevom odsjaju u noćnim šetnjama promenadom koja se pruža uz obalu.

Olympic beach je sasvim drugačiji od komšijske Paralie do koje možete prošetati dugim šetalištem uz more ili se provozati gradskim autobusom. Put Vas može odvesti i do 7 km udaljenog, prelepog i živopisnog Katerinija, glavnog grada oblasti Pijerija.

Vila Ammos

  • Kategorija: Olympic Beach 2018
  • Autor NS Travel
  • Pogodaka: 11572
  • 22 apr

Vila Ammos Vila u kojoj ćete svoju jutarnju kaficu piti uživajući u pogledu na najlepše vode Egeja obasjane suncem i uz cvrkut ptičica iz susednog parka. Smeštena je u prelepom okruženju, uz samo šetalište i plažu, pored gradskog parka, u centru Olympic Beach-a.

Opširnije: Vila Ammos

Novo u ponudi - putujte sa NsTravel-om

Pretplatite se na newsletter

U pravo vreme
Registrujte se na naš newsletter i budite sigurni da Vam bitne informacije neće promaći!

Login or Register

Prijava

Prijava