Prijava

Prijava

Menu

Letujte sa NS Travel-om - ponuda za leto 2018!

A+ A A-

Sitonija 2018

 • Kategorija: Grčka 2018
 • Autor NS Travel
 • Pogodaka: 58893
 • 22 apr

Vile u ponudi - Sitonija 2018

Vile u ponudi - Sitonija 2018

SITONIJA

Naša ponuda u Sitoniji

Halkidiki, poluostrvo sastavljeno od tri manja poluostrva raspoređena kao tri ispružena prsta, ima 850 km dugačku obalu koja obrazuje četiri zaliva. Sa pravom se ponosi zato što predstavlja najoriginalniji makedonski deo Severne Grčke i jer je rodno mesto velikog naučnika i filozofa Aristotela. Priroda je bogato obdarila sva tri prsta poluostrva koje nema nijednu reku, i zato se smatra da je ovde more tako čisto. Velika dužina obale i srednja daljina najudaljenije tačke od obale, koja je najviše 40 km, učinile su da Halkidiki izgleda kao ostrvo. Jak uticaj mora čini klimu Halkidikija veoma blagom, mediteranskom, tako da i leto traje duže.

Kalamitsi 2018

Kalamitsi 2018

Još uvek se nije „pokvarilo”, previše komercijalizovalo... još uvek ga nisu osvojile mase i narušile utisak da je ovo sa...

Sitonija 2018 - NS Travel

Pročitajte više

Sarti 2018

Sarti 2018

Sarti je mesto u koje ćete se zaljubiti na prvi pogled! I pre prvog pogleda! Već na vijugavom putu koji vas nepogrešivo ...

Sitonija 2018 - NS Travel

Pročitajte više

Metamorfozis 2018

Metamorfozis 2018

Metamorfozis, ušuškani dragulj Sitonije Vas čeka na samom početku ovog bajkovitog poluostrva. Poznat je kao vazdušna ban...

Sitonija 2018 - NS Travel

Pročitajte više

Sitonija, drugi prst Halkidikija ili kako bi Grci rekli druga noga, smeštena između zaliva Kasandre i zaliva Svete Gore, poprimilo je osobine oba susedna poluostrva, tako da ga krasi divlja lepota Atosa sa jedne strane i umirujuća priroda Kasandre sa druge i predstavlja svakako najlepši od tri prsta Halkidikija. Jedinstven je i karakterističan pejzaž borovih šuma koje dosežu do same obale i azurnog mora.

PLAŽE SITONIJE

Plaže Sitonije

Poznata je po skrovitim plažama okruženim borovom šumom, malim ribarskim mestima, tavernama koje svakodnevno nude svežu ribu, kafićima i bogatom noćnom životu koji se odvija uglavnom po mnogobrojnim barovima i diskotekama, u letnjim mesecima prepunih mladim ljudima željnih dobrog provoda i zabave. Sitonija uspeva da objedini tradicionalnu lepotu i gostoljubivost sa savremenim zadovoljstvima i predstavlja pravo mesto za uzbudljiv, ali i miran i porodični odmor.

IZLETI

Izleti u Sitoniji

Na METEORE

Kao „čardaci, ni na nebu ni na zemlji“ na njima su se ugnezdili manastiri, uzvišeni, obavijeni nebeskim mirom, između Boga i ljudi. Rečima se ne može opisati taj kameni pejzaž, ali mi smo tu da vas vodimo a vi ćete doživeti božanski osećaj skromnog.Poseta manastiru Veliki Meteor, ulaz 2 eur.

U WATERLAND

Zamislite samo šta sve možete da se usudite kada je voda svuda oko vas da vam ublaži svaki pad i dočeka vas u naručje. Zemlja vodenih čuda pruža vam priliku da provedete dan u jednom od najvećih vodenih parkova Evrope i uživate u pronalaženju novih stilova brčkanja. Deca mogu da vas nauče najboljim fazonima.

U SOLUN

Bez sumnje se može reći da je ovde svako dobrodošao, a kako i ne bi, kada svi putevi za jug i Malu Aziju vode već nekoliko hiljada godina, baš preko Soluna. Tako je ovaj grad ničiji, a svačiji, makedonski,grčki, turski, srpski...

Na GRČKO VEČE

Vrela letnja noć, taverna pod otvorenim nebom, živa muzika i folklor, večera prava domaća, i naravno vina koliko vam srce želi. Uz takvu atmosferu, zaigraćete Sirtaki i sa bokalom na glavi, samo dajte sebi vremena. Idemo, OPA!!!

Na ATOS

Sveta Gora Atonska, jedinstvena zemlja monaha, treći “prst” Halkidikija. Srce svetskog pravoslavlja, poslednja živa ikona zaboravljenog Vizantijskog carstva. Najveći hram na svetu. Brod krstari preko zaliva između drugog i trećeg prsta, sve do najjužnije tačke poluostrva Atos. Obali se približavamo na 400m. I dok gledamo manastire iznikle iz kamena, slušamo priču o samom poluostrvu, istoriji i životu posvećenu višim ciljevima.

Na ORANGE BEACH

5 km udaljenu čarobnu plažu, gde će vam pod nogama sijati beli pesak, u očima žar letnjeg dana, a u kosi svetlucava so koja vas mami da tražite hlad ispod palminog suncobrana. Osećate?

Na SUNSET turu

Ovo je dan za zabavu, opuštanje, sunčanje, plivanje i dan koji će vas podsetiti na prijatelje , na prvi sunčan dan posle sive zime. Celodnevno krstarenje brodom uz pristajanje na neke od najlepših plaža Sitonije: Orange beach, Vourvourou, arhipelag od devet ostrva od kojih ćemo posetiti najveće-Diaporos. Ovo je dan kada ćete probati vino koje se u Grčkoj pije, dan kada ćete roštiljati na plaži, piti uzo brčkajući noge sa palube broda dok vam kapljice mora kvase lice.

Na TORONEOS turu

Celodnevni izlet do Kasandre i Pefkohorija. Kupaćete se na prelepim plažama Kasandre i imaćete priliku da se oprobate u vodenim sportovima, projurite na skuteru ili skijama po vodi. U povratku brod pristaje uz obalu nenaseljenog ostrva koje svojim oblikom podseća na kornjaču, gde ćete uživati u lepotama mora i bezbrižnoj igri galebova.

Na MAZGA turu

Jahanje na mazgama kroz šumovita brda Sitonije sa iskusnim lokalnim vodičem. Odlučite se i videćete neka skrivena mesta koja sigurno niste očekivali, meziti čuveni feta sir i popiti koju čašu grčkog vina ili čašicu uza.

Na KAJAK turu

Nije vam potrebno predhodno iskustvo već samo avanturistički duh za uživanje na prelepoj južnoj obali Sitonije. Posetićemo čuvenu Goa plažu sa beach barom i pećinom gde noću uz muziku ovog popularnog bara i slepi miševi igraju.

Na RONJENJE

Izvanredan doživljaj morskog dna, koji ostavlja na vas impresivnu sliku dubinske tišine i spokoja. Ribice će vam jesti iz ruke dok pokušavate da savladate osnovne tehnike ronjenja. Ne propuštajte.

PREVOZ

Autobuski prevoz

 • Cena autobuskog prevoza za putnike koji koriste samo uslugu prevoza
 • Polazak je dan ranije u odnosu na termin iz programa. Povratak je poslednjeg dana po terminu iz programa.
POLASCIMESTO POLASKAVREME POLASKACENA PREVOZA u EUR
odraslideca od 0-10 god
SUBOTICA Parking iza Radničkog Univerziteta 18:30 h 80 70
SOMBOR Parking ispred FK "Radnički" 18:30 h 80 70
SENTA OMW pumpa na autoputu kod petlje Bačka Topola 19:00 h 80 70
BAČKA TOPOLA OMW pumpa na autoputu kod petlje Bačka Topola 19:00 h 80 70
KIKINDA Parking kod hotela "Narvik" 18:30 h 80 70
BAČKA PALANKA Parking pored zgrade DTD 19:15 h 75 65
ZRENJANIN Eko pumpa kod pijace 19:15 h 75 65
VRBAS Parking ispred hotela "Bačka" 19:15 h 75 65
NOVI SAD Parking Železničke stanice, kod lokomotive 20:30 h 65 55
BEOGRAD Parking preko puta Buvlje pijace 22:00 h 65 55
NIŠ Benzinska pumpa preko puta motela Nais 01:00 h 55 45
VRŠAC,PANČEVO,ČAČAK,KRALJEVO,KRAGUJEVAC   75 65
POVRATAK 17:00 h  

Napomene:

 • Prevoz se obavlja udobnim autobusom turističke klase (klima, audio-video oprema)
 • Transferi do i od Novog Sada/Beograda mogu biti realizovani mini-busem, kombijem ili putničkim automobilom
 • Moguće je priključenje putnika ispred svih motela na magistralnom putu Beograd – Niš – Skoplje.
 • Mesta u autobusu se rezervišu uplatom akontacije, kompjuterski se određuju i isključivo zavise od momenta prijave za putovanje.
 • Biranje sedišta u autobusu prema mogućnostima u trenutku prijave – 15 € po osobi. Prvi red nije moguće rezervisati.
 • Broj putnika po smenama može se značajno razlikovati. Organizator se ne obavezuje da prevoz u povratku izvrši istim autobusom i na istim sedištima kao u odlasku. U slučajnu nedovoljnog broja prijavljenih putnika agencija zadržava pravo da pojedine polaske organizuje u saradnji sa drugom agencijom.
 • Prenos prtljaga od autobusa do smeštajnog objekta nije obaveza Organizatora putovanja.
 • Autobus po dolasku u letovalište staje što je moguće bliže smeštajnom objektu
 • Pušenje u autobusu nije dozvoljeno.
 • O vašem udobnom i bezbednom putovanju brinu 2 vozača i pratilac grupe.
 • Cena prevoza u jednom pravcu je 25 eur manja u odnosu na cene iz tabele.

Napomene u vezi plaćanja:

 • Cene su izražene u evrima, plative su u dinarskoj protivvrednosti, a primenjuje se prodajni kurs poslovne banke agencije na dan uplate aranžmana. Započeti način plaćanja ne može se naknadno menjati.
 • Prilikom svake uplate obračunava se ekvivalent u EUR, ostatak duga ostaje izražen u EUR. Uplaćeni iznos ne podleže promeni usled promena kursa.

Uz ovaj program važe opšti uslovi organizatora putovanja agencije Fudeks Holiday usklađeni sa YUTA standardom

KONTAKT

Raspitajte se za detalje paketa

Sve vaše specifične zahteve možete poslati na e-mail ili fax na osnovu kojeg šaljemo ponudu ili objašnjenje.

...

DOWNLOAD CENOVNIKA - SITONIJA
Ovde možete preuzeti cenovnik za datu ponudu. Imate takodje opciju da prvo pregledate cenovnik u modal prozoru klikom na "Pregled fajla".
Cenovnik Sitonija Pregled fajla Download
Aranžman se plaća u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate.
Cene iz pdf fajla je u evrima.

Novo u ponudi - putujte sa NsTravel-om

Pretplatite se na newsletter

U pravo vreme
Registrujte se na naš newsletter i budite sigurni da Vam bitne informacije neće promaći!

Login or Register

Prijava

Prijava