Prijava

Prijava

Menu

Letujte sa NS Travel-om - ponuda za leto 2018!

A+ A A-

Kalamitsi 2018

Još uvek se nije „pokvarilo”, previše komercijalizovalo... još uvek ga nisu osvojile mase i narušile utisak da je ovo samo ili baš Vaše mesto. Sigurni smo da će Vas od prvog trenutka ispuniti osećanjem sreće. Najjužnije mesto na istočnoj obali Sitonije i poslednje odakle je vidljiv vrh Atosa. Idealno mesto za porodični odmor, za one koji žele da leškare na plaži u mirnoj, opuštajućoj atmosferi.

Nazvali su ga "Biserom Sitonije” i raznim drugim imenima koja možda deluju preterano onima koji ga nisu posetili . Ali, ko dođe zaljubi se na prvi pogled. Smešteno u slikovitim zalivu sa plažom od koje zastaje dah i koja se smatra skrivenim draguljem Grčke, sa malim ostrvcetom u moru i blistavim, čak nestvarno belim peskom; u prelepoj uvali koja je relativno skrivena od talasa. Dovoljno ruralno za sve one koji žele da pobegnu od gradske vreve, saobraćaja i buke, a opet nudi dovoljno da Vam na odmoru ništa ne nedostaje. Ovde ćete uživati svim svojim čulima.

Vila Kalamitsi studios

  • Kategorija: Kalamitsi 2018
  • Autor NS Travel
  • Pogodaka: 37778
  • 22 apr

Kalamitsi studiosKao što i samo ime kaže – ova kuća baš pripada ovom mestu. Kao što je priroda obdarila Kalamitsi rajskom atmosferom, domaćini su Kalamitsi studios obogatili originalnim detaljima i jednistvenim šarmom. U potpunosti zaslužuje da se nalazi u mestu koje nazivaju „biserom“ Sitonije.

Opširnije: Vila Kalamitsi studios

Novo u ponudi - putujte sa NsTravel-om

Pretplatite se na newsletter

U pravo vreme
Registrujte se na naš newsletter i budite sigurni da Vam bitne informacije neće promaći!

Login or Register

Prijava

Prijava