Prijava

Prijava

Menu

Letujte sa NS Travel-om - ponuda za leto 2018!

A+ A A-

Sarti 2018

 • Kategorija: Sitonija 2018
 • Autor NS Travel
 • Pogodaka: 119621
 • 22 apr

Aranžmani - ponuda u Sartiju - Sarti 2018

Aranžmani - ponuda u Sartiju - Sarti 2018

SARTI

Sarti

Sarti je mesto u koje ćete se zaljubiti na prvi pogled! I pre prvog pogleda! Već na vijugavom putu koji vas nepogrešivo vodi kroz neočekivanu raskoš predela, trošeći divne kombinacije prelepih plaža, zaliva i nestvarnih uvala. Kroz borovu šumu koja se spušta do samih plaža i koji vas posle 15-tak minuta takve uvertire dovodi do Vaše nove ljubavi.

Nekada malo mesto, tik uz more, razvilo se (i još uvek se razvija) u jednu od najlepših turističkih destinacija Grčke, i što je najbitnije zadržalo je „dušu“. Svojom atmosferom (čitaj dušom) konkuriše egzotici toliko „izvikanih“ ostrva. Iako sve na par koraka laganog hoda, ima sve: centralni trg sa prodavnicama, picerijom, apotekom, sladoledom i Vašom agencijom (NS TRAVEL + Dimitris), tavernama, kafeima i fast food restoranima. Ima minimarkete i supermarket Arvanitidis sa velikim izborom robe po pristupačnim cenama, suvenirnice, ribarnice, zlatare, lekarske ordinacije, internet pristup, rent a car firme, benzinske pumpe, diskoteke. Ima kuće, hotele i što je najvažnije 3 km dugačku plažu sa svim sadržajima (suncobrani, ležaljke, kafei, beach barovi, mreže za odbojku). Ako ste temperamentniji možete skoknuti ili svaki dan menjati plaže u okolini koje su stvarno neočekivane lepote...

Svuda u vidokrugu voda, pesak, šuma, nebo... rajsko okruženje. Ako ste za ovu vrstu aktivnosti, prava adresa je Vaša agencija na centralnom trgu, gde će Vas dugogodišnji predstavnici NS TRAVEL-a snabdeti mapama, informacijama ali i obezbediti prevoz našim kombijem.

Noć provedena u Sartiju dodatno će pojačati Vašu ljubav prema ovom mestu. Podrazumeva se da ovde nemate brigu oko noćnog života. Taverne , tik uz more (ili ne) u kojima možete da ručate, večerate, ili samo pijuckate... gde ćete se uveče lepo zabaviti uz srdačne domaćine i ne retko boraviti do sitnih sati... Zato što je tu dobro i lepo i veselo... ... Možete da se naskitate po klubovima i kafićima... Obližnje plaže i beach barovi (Goa beach već nadaleko poznata) nude noćne provode uz muziku, koktele, gostovanje raznih DJ-eva (po informaciji i dogovor oko prevoza opet posetite Vašu agenciju na trgu)…

Ovo je mesto gde ulice odjekuju razgovorom, gde u tavernama bake kuvaju i gde se toči domaće vino, mesto koje se pamti i po jedinstvenom pogledu na, u oblake ušuškan, Atos - Svetu Goru.

SMEŠTAJ

Naša ponuda u Sartiju

Vila Afroditi

Vila Afroditi

Dobila je ime po grčkoj boginji lepote i ljubavi i po ocenama gostiju prethodne sezone u potpunosti opravdala i zaslužil...

Pročitajte više

Vila Arhon

Vila Arhon

Nalazi se u novom delu Sartija, u tihoj i „romantičnoj“ uličici, koja garantuje boravak bez buke. Od plaže je udaljena s...

Pročitajte više

Vila Evangelia

Vila Evangelia

Raspolaže vrlo komfornim studijima za smeštaj dve ili tri osobe. Nalazi se u mirnom delu Sartija, svega tridesetak metar...

Pročitajte više

Vila Chrisula

Vila Chrisula

Lokacija kuće je takva da joj je sve blizu. Smeštena je u centralnom delu Sartija, 50 m od plaže, a 30m od najvećeg supe...

Pročitajte više

Vila Stela

Vila Stela

Nalazi u novom delu Sartija, u mirnoj ulici koja garantuje miran boravak bez buke. Udaljena je od peščane plaže samo 50m...

Pročitajte više

Vila Sartios

Vila Sartios

Iako je nedaleko od glavnog trga, sklonjena je od letnje buke i gužve, a od plaže je udaljena 100m. Studiji su raspoređe...

Pročitajte više

Vila Tanasis

Vila Tanasis

Nalazi se u mirnijem okruženju u novom delu Sartija, ali svega par koraka od ulice u kojoj se nižu taverne, marketi, rad...

Pročitajte više

Vila Panajota

Vila Panajota

Nalazi se u novom delu Sartija poznatijem pod nazivom Sarti beach, na samo 60m od mora. Deo obale ovog dela Sartija pose...

Pročitajte više

IZLETI

Izleti iz Sartija

Na METEORE

Kao „čardaci, ni na nebu ni na zemlji“ na njima su se ugnezdili manastiri, uzvišeni, obavijeni nebeskim mirom, između Boga i ljudi. Rečima se ne može opisati taj kameni pejzaž, ali mi smo tu da vas vodimo a vi ćete doživeti božanski osećaj skromnog.Poseta manastiru Veliki Meteor, ulaz 2 eur.

U WATERLAND

Zamislite samo šta sve možete da se usudite kada je voda svuda oko vas da vam ublaži svaki pad i dočeka vas u naručje. Zemlja vodenih čuda pruža vam priliku da provedete dan u jednom od najvećih vodenih parkova Evrope i uživate u pronalaženju novih stilova brčkanja. Deca mogu da vas nauče najboljim fazonima.

U SOLUN

Bez sumnje se može reći da je ovde svako dobrodošao, a kako i ne bi, kada svi putevi za jug i Malu Aziju vode već nekoliko hiljada godina, baš preko Soluna. Tako je ovaj grad ničiji, a svačiji, makedonski,grčki, turski, srpski...

Na GRČKO VEČE

Vrela letnja noć, taverna pod otvorenim nebom, živa muzika i folklor, večera prava domaća, i naravno vina koliko vam srce želi. Uz takvu atmosferu, zaigraćete Sirtaki i sa bokalom na glavi, samo dajte sebi vremena. Idemo, OPA!!!

Na ATOS

Sveta Gora Atonska, jedinstvena zemlja monaha, treći “prst” Halkidikija. Srce svetskog pravoslavlja, poslednja živa ikona zaboravljenog Vizantijskog carstva. Najveći hram na svetu. Brod krstari preko zaliva između drugog i trećeg prsta, sve do najjužnije tačke poluostrva Atos. Obali se približavamo na 400m. I dok gledamo manastire iznikle iz kamena, slušamo priču o samom poluostrvu, istoriji i životu posvećenu višim ciljevima.

Na ORANGE BEACH

5 km udaljenu čarobnu plažu, gde će vam pod nogama sijati beli pesak, u očima žar letnjeg dana, a u kosi svetlucava so koja vas mami da tražite hlad ispod palminog suncobrana. Osećate?

Na SUNSET turu

Ovo je dan za zabavu, opuštanje, sunčanje, plivanje i dan koji će vas podsetiti na prijatelje , na prvi sunčan dan posle sive zime. Celodnevno krstarenje brodom uz pristajanje na neke od najlepših plaža Sitonije: Orange beach, Vourvourou, arhipelag od devet ostrva od kojih ćemo posetiti najveće-Diaporos. Ovo je dan kada ćete probati vino koje se u Grčkoj pije, dan kada ćete roštiljati na plaži, piti uzo brčkajući noge sa palube broda dok vam kapljice mora kvase lice.

Na TORONEOS turu

Celodnevni izlet do Kasandre i Pefkohorija. Kupaćete se na prelepim plažama Kasandre i imaćete priliku da se oprobate u vodenim sportovima, projurite na skuteru ili skijama po vodi. U povratku brod pristaje uz obalu nenaseljenog ostrva koje svojim oblikom podseća na kornjaču, gde ćete uživati u lepotama mora i bezbrižnoj igri galebova.

Na MAZGA turu

Jahanje na mazgama kroz šumovita brda Sitonije sa iskusnim lokalnim vodičem. Odlučite se i videćete neka skrivena mesta koja sigurno niste očekivali, meziti čuveni feta sir i popiti koju čašu grčkog vina ili čašicu uza.

Na KAJAK turu

Nije vam potrebno predhodno iskustvo već samo avanturistički duh za uživanje na prelepoj južnoj obali Sitonije. Posetićemo čuvenu Goa plažu sa beach barom i pećinom gde noću uz muziku ovog popularnog bara i slepi miševi igraju.

Na RONJENJE

Izvanredan doživljaj morskog dna, koji ostavlja na vas impresivnu sliku dubinske tišine i spokoja. Ribice će vam jesti iz ruke dok pokušavate da savladate osnovne tehnike ronjenja. Ne propuštajte.

PREVOZ

Autobuski prevoz

 • Cena autobuskog prevoza za putnike koji koriste samo uslugu prevoza
 • Polazak je dan ranije u odnosu na termin iz programa. Povratak je poslednjeg dana po terminu iz programa.
POLASCIMESTO POLASKAVREME POLASKACENA PREVOZA u EUR
odraslideca od 0-10 god
SUBOTICA Parking iza Radničkog Univerziteta 18:30 h 80 70
SOMBOR Parking ispred FK "Radnički" 18:30 h 80 70
SENTA OMW pumpa na autoputu kod petlje Bačka Topola 19:00 h 80 70
BAČKA TOPOLA OMW pumpa na autoputu kod petlje Bačka Topola 19:00 h 80 70
KIKINDA Parking kod hotela "Narvik" 18:30 h 80 70
BAČKA PALANKA Parking pored zgrade DTD 19:15 h 75 65
ZRENJANIN Eko pumpa kod pijace 19:15 h 75 65
VRBAS Parking ispred hotela "Bačka" 19:15 h 75 65
NOVI SAD Parking Železničke stanice, kod lokomotive 20:30 h 65 55
BEOGRAD Parking preko puta Buvlje pijace 22:00 h 65 55
NIŠ Benzinska pumpa preko puta motela Nais 01:00 h 55 45
VRŠAC,PANČEVO,ČAČAK,KRALJEVO,KRAGUJEVAC   75 65
POVRATAK 17:00 h  

Napomene:

 • Prevoz se obavlja udobnim autobusom turističke klase (klima, audio-video oprema)
 • Transferi do i od Novog Sada/Beograda mogu biti realizovani mini-busem, kombijem ili putničkim automobilom
 • Moguće je priključenje putnika ispred svih motela na magistralnom putu Beograd – Niš – Skoplje.
 • Mesta u autobusu se rezervišu uplatom akontacije, kompjuterski se određuju i isključivo zavise od momenta prijave za putovanje.
 • Biranje sedišta u autobusu prema mogućnostima u trenutku prijave – 15 € po osobi. Prvi red nije moguće rezervisati.
 • Broj putnika po smenama može se značajno razlikovati. Organizator se ne obavezuje da prevoz u povratku izvrši istim autobusom i na istim sedištima kao u odlasku. U slučajnu nedovoljnog broja prijavljenih putnika agencija zadržava pravo da pojedine polaske organizuje u saradnji sa drugom agencijom.
 • Prenos prtljaga od autobusa do smeštajnog objekta nije obaveza Organizatora putovanja.
 • Autobus po dolasku u letovalište staje što je moguće bliže smeštajnom objektu
 • Pušenje u autobusu nije dozvoljeno.
 • O vašem udobnom i bezbednom putovanju brinu 2 vozača i pratilac grupe.
 • Cena prevoza u jednom pravcu je 25 eur manja u odnosu na cene iz tabele.

Napomene u vezi plaćanja:

 • Cene su izražene u evrima, plative su u dinarskoj protivvrednosti, a primenjuje se prodajni kurs poslovne banke agencije na dan uplate aranžmana. Započeti način plaćanja ne može se naknadno menjati.
 • Prilikom svake uplate obračunava se ekvivalent u EUR, ostatak duga ostaje izražen u EUR. Uplaćeni iznos ne podleže promeni usled promena kursa.

Uz ovaj program važe opšti uslovi organizatora putovanja agencije Fudeks Holiday usklađeni sa YUTA standardom

NAČIN PLAĆANJA

Način plaćanja

UPLATA U CELOSTI PRE PUTOVANJA:

 • akontacija 40% prilikom sklapanja ugovora, a ostatak dinamikom i iznosima po želji korisnika ali tako da je celokupna uplata izvršena minimum 15 dana pre početka korišćenja aranžmana.

UPLATA NA RATE:

 • a)čekovi građana
  • akontacija 40% prilikom sklapanja ugovora, a ostatak u jednakim mesečnim ratama. Rate dospevaju svakog 15-tog u mesecu, počev od onog koji sledi mesecu u kojem je uplaćena akontacija, a poslednja rata dospeva najkasnije 15.12.2018. godine. Za rate koje dospevaju posle iskorišćenog aranžmana, minimum 10 dana pre puta se deponuju čekovi građana, uz uvećanje 2% mesečno.
 • b) administrativa zabrana
  • akontacija 40% prilikom sklapanja ugovora. Iznos duga koji ide preko administrativne zabrane obračunava se u EUR-ima a uplata se vrši za efektivu na dan izdavanja Rešenja o administrativnoj zabrani. Rate se uplaćuju mesečno ili polumesečno (u zavisnosti kako pravno lice isplaćuje lični dohodak), počev od meseca koji sledi onom u kojem je uplaćena akontacija, uz uvećanje 2% mesečno. Poslednja rata dospeva najkasnije 15.12.2018 godine.Organizator zadržava pravo da vrši selekciju pravnih lica, čija Rešenja o administrativnoj zabrani prihvata.

PLATNE KARTICE:

 • Dina, Visa, MasterCard, Maestro

KREDIT BANKE:

 • po uslovima koje određuje banka na dan sklapanja ugovora.

Uz ovaj program važe opšti uslovi organizatora putovanja agencije Fudeks Holiday

MAPA LOKACIJE

Mapa lokacije

Klikom na oznaku "EARTH" na google mapi bićete preusmereni na preuzimanje plugina sa google servera za Google Earth prikaz, ukoliko već nemate instaliran taj plugin. Posle instalacije plugina na Vaš kompjuter, imaćete mogućnost da pregledate mape na sajtu u 3D interaktivnom i dinamičkom prikazu. Toplo Vam preporučujemo da iskoristite ovu funkciju sajta, bićete zadovoljni rezultatima!

Molimo Vas da uzmete u obzir da su pojedine lokacije satelitskih snimaka zastarele. Mi na tu činjenicu, nazalost nemamo uticaja. Satelitski snimci lokacija se pravljeni od 2004 godine, a neki gradovi su znatno izgradjeni i izmenjeni od te godine. Lokacije Vila su u potpunosti ispravne.

KONTAKT

Raspitajte se za detalje paketa

Sve vaše specifične zahteve možete poslati na e-mail ili fax na osnovu kojeg šaljemo ponudu ili objašnjenje.

...

DOWNLOAD CENOVNIKA - SITONIJA
Ovde možete preuzeti cenovnik za datu ponudu. Imate takodje opciju da prvo pregledate cenovnik u modal prozoru klikom na "Pregled fajla".
Cenovnik Sitonija Pregled fajla Download
Aranžman se plaća u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate.
Cene iz pdf fajla je u evrima.

Novo u ponudi - putujte sa NsTravel-om

Pretplatite se na newsletter

U pravo vreme
Registrujte se na naš newsletter i budite sigurni da Vam bitne informacije neće promaći!

Login or Register

Prijava

Prijava