Prijava

Prijava

Menu

Letujte sa NS Travel-om - ponuda za leto 2017!

A+ A A-

Strimonikos Zaliv - Stavros 2017

 • Kategorija: Grčka 2017
 • Autor NS Travel
 • Pogodaka: 60200
 • 22 apr

Aranžmani - ponuda u Stavrosu - Strimonikos Zaliv 2017

STRIMONIKOS ZALIV 2017

Zaliv Strimonikos ili Orfanski zaliv jedan je od najpopularnijih regiona severne Grčke i Solunskog okruga. Njegove vode zapljujskuju regiju Volvi, koja je dobila ime po jezeru i rezervatu prirode Volvi, drugom po veličini u Grčkoj. Regiju krasi očuvana, bujna priroda i zelenilo, prostrane plaže Strimonikos zaliva, nagrađivane plavom zastavicom, skrivene uvalice, čisto Egejsko more i popularna turistička mesta Stavros, Vrasna i Asprovalta. Kroz regiju prolazi novi autoput (Solun – Kavala), tako da putovanje od graničnog prelaza do pomenutih letovališta traje kraće od dva sata...

Aranžmani - ponuda u Stavrosu - Strimonikos Zaliv 2017

STRIMONIKOS ZALIV 2017

Zaliv Strimonikos ili Orfanski zaliv jedan je od najpopularnijih regiona severne Grčke i Solunskog okruga. Njegove vode zapljujskuju regiju Volvi, koja je dobila ime po jezeru i rezervatu prirode Volvi, drugom po veličini u Grčkoj. Regiju krasi očuvana, bujna priroda i zelenilo, prostrane plaže Strimonikos zaliva, nagrađivane plavom zastavicom, skrivene uvalice, čisto Egejsko more i popularna turistička mesta Stavros, Vrasna i Asprovalta. Kroz regiju prolazi novi autoput (Solun – Kavala), tako da putovanje od graničnog prelaza do pomenutih letovališta traje kraće od dva sata...

STAVROS

Stavros

Jedno od omiljenih mesta za letovanje naših turista, živopisno mestašce Stavros udaljeno je svega sat i po vremena vožnje od granice, od Soluna 70-ak km i sveka 40-ak km od Svete Gore i Uranopolisa.. Izlazi na Egejsko more i Strimonikos (Orfanski) zaliv, a sve plaže u mestu su označene plavom zastavicom zbog izrazito čiste vode. Samo mesto je smešteno u podnožju planine Holomonas zbog čega se odlikuje specifičnom mikroklimom i statusom vazdušne banje.

Na svega petnaestak minuta hoda od centra nalazi se Agnanti, najviša tačka Stavrosa, odakle se pruža panoramski pogled na čitav zaliv. Na ovom mestu nalazi se veliki drveni krst koji se tokom dana, ali i noću, može videti iz svih delova Stavrosa. Ako ste ljubitelji grčke istorije, možete posetiti Stagiru, rodno mesto Aristotela. Na ovom potezu naići ćete na prelepu peščanu plažu Babilon, pa obavezno svratite.

U Stavrosu ni razonode ne nedostaje. Duž obale i glavne ulice proteže se lanac klubova i kafića koji mame mirisom grčke kafe i zanimljivim dizajnom dok se u pozadini vrte aktuelni svetski hitovi. Za one koji više vole tradicionalne zvuke, mogu uživati svake noći u tradicionalnoj živoj muzici i obilju specijalieta u nekoj od mnogobrojnih taverni.

Ko voli da leškari u debelom hladu pored mora – pravac na plažu Platani. Ovde vam suncobran nije potreban, jer prirodna hladovina koju stvara drveće dominira tokom većeg dela dana. Uz okolne terene za sport i zabavu i beach barove sa ležaljkama koje se dobijaju uz konzumaciju jednog pića, opuštanje vam je zagarantovano.

Za malu decu i neplivače idealna je plaža Rihios, poznata i kao gradska plaža Stavrosa. Ime je dobila po rečici koja se nedaleko odavde uliva u zaliv Stimonikos. Duga je 1 km, široka i prostrana, a more plitko, toplo i bistro. Tu je i veliki park sa sadržajima za decu, teren za odbojku, kao i mala marina.

SMEŠTAJ

Naša ponuda u Stavrosu

Vila Domna

Vila Domna

Vila se nalazi u novom delu Stavrosa na udaljenosti oko 70 m od mora. Sastoji se od dva objekta od kojih je jedan novoiz...

Pročitajte više

Vila Nick

Vila Nick

Moderna, lepo i ukusno nameštena vila u novom delu Stavrosa. Udaljena je oko 50 m od plaže. U prizemlju vile su recepcij...

Pročitajte više

Vila Eva

Vila Eva

Ovu vilu smo odabrali jer raspolaže sa prostranim i komfornim dupleks apartmanima koji se sastoje od prostorije sa kuhin...

Pročitajte više

Vila Stratos

Vila Stratos

Vila izuzetno lepog i modernog enterijera, nalazi se u novom delu Stavrosa na samo 30 m od peščane plaže. Prav izbor za ...

Pročitajte više

Vila Cross Plaza

Vila Cross Plaza

Novoizgrađena lepotica, izuzetnog enterijera. Ova luksuzno i moderno uređena vila se nalazi u novom delu Stavrosa, oko 1...

Pročitajte više

PREVOZ

Autobuski prevoz

 • Polazak je dan ranije u odnosu na termin iz programa. Povratak je poslednjeg dana po terminu iz programa.
POLASCIMESTO POLASKAVREME POLASKACENA PREVOZA u EUR
odraslideca od 0-10 god
SUBOTICA Parking iza Radničkog Univerziteta 18:30 h 80 70
SOMBOR Parking ispred FK "Radnički" 18:30 h 80 70
SENTA OMW pumpa na autoputu kod petlje Bačka Topola 19:00 h 80 70
BAČKA TOPOLA OMW pumpa na autoputu kod petlje Bačka Topola 19:00 h 80 70
KIKINDA Parking kod hotela "Narvik" 18:30 h 80 70
BAČKA PALANKA Parking pored zgrade DTD 19:15 h 75 65
ZRENJANIN Eko pumpa kod pijace 19:15 h 75 65
VRBAS Parking ispred hotela "Bačka" 19:15 h 75 65
NOVI SAD Parking Železničke stanice, kod lokomotive 20:30 h 65 55
BEOGRAD Parking preko puta Buvlje pijace 22:00 h 65 55
NIŠ Benzinska pumpa preko puta motela Nais 01:00 h 55 45
VRŠAC,PANČEVO,ČAČAK,KRALJEVO,KRAGUJEVAC   75 65
POVRATAK 17:00 h  

Napomene:

 • Prevoz se obavlja udobnim autobusom turističke klase (klima, audio-video oprema)
 • Transferi do i od Novog Sada/Beograda mogu biti realizovani mini-busem, kombijem ili putničkim automobilom
 • Moguće je priključenje putnika ispred svih motela na magistralnom putu Beograd – Niš – Skoplje.
 • Mesta u autobusu se rezervišu uplatom akontacije, kompjuterski se određuju i isključivo zavise od momenta prijave za putovanje.
 • Biranje sedišta u autobusu prema mogućnostima u trenutku prijave – 15 € po osobi. Prvi red nije moguće rezervisati.
 • Broj putnika po smenama može se značajno razlikovati. Organizator se ne obavezuje da prevoz u povratku izvrši istim autobusom i na istim sedištima kao u odlasku. U slučajnu nedovoljnog broja prijavljenih putnika agencija zadržava pravo da pojedine polaske organizuje u saradnji sa drugom agencijom.
 • Prenos prtljaga od autobusa do smeštajnog objekta nije obaveza Organizatora putovanja.
 • Autobus po dolasku u letovalište staje što je moguće bliže smeštajnom objektu
 • Pušenje u autobusu nije dozvoljeno.
 • O vašem udobnom i bezbednom putovanju brinu 2 vozača i pratilac grupe.
 • Cena prevoza u jednom pravcu je 25 eur manja u odnosu na cene iz tabele.

Napomene u vezi plaćanja:

 • Cene su izražene u evrima, plative su u dinarskoj protivvrednosti, a primenjuje se prodajni kurs poslovne banke agencije na dan uplate aranžmana. Započeti način plaćanja ne može se naknadno menjati.
 • Prilikom svake uplate obračunava se ekvivalent u EUR, ostatak duga ostaje izražen u EUR. Uplaćeni iznos ne podleže promeni usled promena kursa.

Uz ovaj program važe opšti uslovi organizatora putovanja agencije NS TRAVEL Club usklađeni sa YUTA standardom

NAČIN PLAĆANJA

Način plaćanja

UPLATA U CELOSTI PRE PUTOVANJA:

 • akontacija 40% prilikom sklapanja ugovora, a ostatak dinamikom i iznosima po želji korisnika ali tako da je celokupna uplata izvršena minimum 15 dana pre početka korišćenja aranžmana.

UPLATA NA RATE:

 • a)čekovi građana
  • akontacija 40% akontacija 40% prilikom sklapanja ugovora, a ostatak u jednakim mesečnim ratama. Rate dospevaju svakog 15-tog u mesecu, počev od onog koji sledi mesecu u kojem je uplaćena akontacija, a poslednja rata dospeva najkasnije 15.12.2017. godine. Za rate koje dospevaju posle iskorišćenog aranžmana, minimum 10 dana pre puta se deponuju čekovi građana, uz uvećanje 2% mesečno.
 • b) administrativa zabrana
  • akontacija 40% prilikom sklapanja ugovora. Iznos duga koji ide preko administrativne zabrane obračunava se u EUR-ima a uplata se vrši za efektivu na dan izdavanja Rešenja o administrativnoj zabrani. Rate se uplaćuju mesečno ili polumesečno (u zavisnosti kako pravno lice isplaćuje lični dohodak), počev od meseca koji sledi onom u kojem je uplaćena akontacija, uz uvećanje 2% mesečno. Poslednja rata dospeva najkasnije 15.12.2017 godine.Organizator zadržava pravo da vrši selekciju pravnih lica, čija Rešenja o administrativnoj zabrani prihvata.
 • c) platne kartice Intesa Banke
  • mogućnost plaćanja na rate bez kamate putem kreditnih kartica Banke Intesa, poslednja rata dospeva najkasnije 15.12.2017

PLATNE KARTICE:

 • Dina, Visa, MasterCard, Maestro, American express

KREDIT BANKE:

 • po uslovima koje određuje banka na dan sklapanja ugovora.

Uz ovaj program važe opšti uslovi organizatora putovanja agencije NS TRAVEL Club 

MAPA LOKACIJE

Mapa lokacije

Klikom na oznaku "EARTH" na google mapi bićete preusmereni na preuzimanje plugina sa google servera za Google Earth prikaz, ukoliko već nemate instaliran taj plugin. Posle instalacije plugina na Vaš kompjuter, imaćete mogućnost da pregledate mape na sajtu u 3D interaktivnom i dinamičkom prikazu. Toplo Vam preporučujemo da iskoristite ovu funkciju sajta, bićete zadovoljni rezultatima!

Molimo Vas da uzmete u obzir da su pojedine lokacije satelitskih snimaka zastarele. Mi na tu činjenicu, nazalost nemamo uticaja. Satelitski snimci lokacija se pravljeni od 2004 godine, a neki gradovi su znatno izgradjeni i izmenjeni od te godine. Lokacije Vila su u potpunosti ispravne.

KONTAKT

Raspitajte se za detalje paketa

Sve vaše specifične zahteve možete poslati na e-mail ili fax na osnovu kojeg šaljemo ponudu ili objašnjenje.

...

DOWNLOAD CENOVNIKA - STAVROS
Ovde možete preuzeti cenovnik za datu ponudu. Imate takodje opciju da prvo pregledate cenovnik u modal prozoru klikom na "Pregled fajla".
Cenovnik Stavros Pregled fajla Download
Aranžman se plaća u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate.
Cene iz pdf fajla je u evrima.

Novo u ponudi - putujte sa NsTravel-om

Pretplatite se na newsletter

U pravo vreme
Registrujte se na naš newsletter i budite sigurni da Vam bitne informacije neće promaći!

Login or Register

Prijava

Prijava