Prijava

Prijava

Menu

Letujte sa NS Travel-om - ponuda za leto 2017!

A+ A A-

Skala Sotiros 2017

Ovo nekada malo ribarsko seoce danas je jedno od najpopularnijih “skala” na ostrvu, gde su turisti i tradicionalni ribari dobri prijatelji. Mesto je udaljemo 20-ak km od glavnog grada Limnenasa, 15-ak km od drugog po veličini grda Limenarije. Nastalo je kao luka sela Sotiros koje se nalazi na brdu. Mesto se proteže uz plažu koja je kao stvorena za uživanje i pravi odmor. U mestu postoje pekare, supermarketi, svežu ribu ćete nabaviti od lokalnih ribara a tradicionalno pečen hleb morate probati jer kažu da je ovde najbolji na celom ostrvu. U tavernama,koje su se ugnezdile pored mora, možete da isprobate veoma ukusne lokalne specijalitete ili ispijate frappe leškareći na ležaljkama i posmatrajuži divne zalaske sunca. Ovde ćete pronaći mir, čisto more, pogled na zelena brda Tasosa i odmor u pravom smislu te reči.

Vila Mary 1

  • Kategorija: Skala Sotiros 2017
  • Autor NS Travel
  • Pogodaka: 12200
  • 22 apr

Mary 1Vila se nalazi u centralnom delu samog mesta na udeljenosti 250 m od mora. Vila je idealna za mlade parove i one koji se tako osećaju, koji žele odmor u mirnom okruženju. Prelep enterijer same kuće kao i dvorište sa bazenom i ležaljkama će Vam omogućiti relaksaciju i kada niste na plaži. Ova kuća je idealna da u njoj budete stacioniniran i izolovani u miru, a da otkrivate ostrvo svaki dan po nešto.

Opširnije: Vila Mary 1

Vila Panos

  • Kategorija: Skala Sotiros 2017
  • Autor NS Travel
  • Pogodaka: 9823
  • 22 apr

PanosAko volite da Vam je sve blizu onda je ova kuća pravi izbor za Vas. Smeštena je na trgu u centralnom delu letovališta. Odmah pored vile je market, a prekoputa je najbolji fast food restoran (giros, suvlaki i sve ono što najviše volimo da jedemo u Grčkoj).

Opširnije: Vila Panos

Novo u ponudi - putujte sa NsTravel-om

Pretplatite se na newsletter

U pravo vreme
Registrujte se na naš newsletter i budite sigurni da Vam bitne informacije neće promaći!

Login or Register

Prijava

Prijava