Prijava

Prijava

Menu

Letujte sa NS Travel-om - ponuda za leto 2017!

A+ A A-

Sicilija 2017 BUS

 • Kategorija: Italija
 • Autor NS Travel
 • Pogodaka: 7806
 • 22 apr

Apartmani i vile - Sicilija - Leto 2017

Rim – Bolonja

Obilazak tri države: Vatikan, Italija, San Marino

Apartmani i vile - Sicilija - Leto 2017

Rim – Bolonja

Obilazak tri države: Vatikan, Italija, San Marino

SICILIJA

Sicilija

SICILIJA je najveće, najživopisnije i najintrigantnije ostrvo Mediterana zbog svoje istorije duge tri milenijuma, očaravajuće prirode, živopisnih sela i bogate kulturne baštine. Oslanja se jednim svojim delom na špic italijanske “čizme”. Ostrvom dominira najveći i jedini živi vulkan u Evropi – Etna (3.340 m), sa oko 400 ugašenih i nekoliko aktivnih kratera. A, za ovo ostrvo su sigurno i glavne asocijacije – italijanska mafija i remek-delo filmske umetnosti – film “Kum”.

ĐARDINI NAKSOS Jedno od najatraktivnijih letovališta na Siciliji i Jonskom moru. i u podnožju najatraktivnijeg grada na Siciliji – Taormine. Udaljeno je od Taormine na oko 5 km sa kojom je povezano redovnom autobuskom linijom. Prepoznatljivo je po izuzetnoj atmosferi i zabavi. Plaže su uglavnom peščane. Podeljene su na javni i privatni deo na kojem se naknadno plaća zakup ležaljki i suncobrana.

MAZZARO se nalazi u podnožju Taormine.Mestom dominira prelepa uvala sa plažama i nezaboravno ostrvo- Isola Bella . Do Taormine se stiže žičarom (vožnja traje 5 minuta), koja radi tokom celog dana. Plaže su uglavnom peščane i privatne (naknadno se plaća zakup ležaljki i suncobrana)

LETOJANI Mesto sa oko 2.600 stanovnika, nadomak Taormine. Nekada maleno ribarsko naselje, šezdesetih godina dvadesetog veka počinje da privlači posetioce plavetnilom mora, beskrajnim plažama i blagom klimom. Autobuskim linijama, odlično je povezano sa većim gradskim centrima Sicilije.

TAORMINA Nalazi se na istočnoj strani ostrva i najpoznatijie je letovalište na Siciliji. Nalazi se na brdu iznad poznatih letovališta Đardini Naksos, Letojani i Mazaro. Ima fenomenalan pogled na Jonsko more i vulkan Etnu, kao i mnoštvo restorana i noćnih klubova koji garantuju odličan provod i nezaboravno letovanje. Iz razloga što je Taormina na brdu, do plaže se dolazi žičarom koja radi tokom celog dana ili hotelskim mini busevima.

Napomene u vezi smeštaja:

 • U hotelske sobe/apartmane se ulazi prvog dana boravka od 14:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska), a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 09:00 časova. Svaki hotel ima restoran. Svaka soba ima tuš/WC. Smeštaj iz ove ponude registrovan je, pregledan i standardizovan od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalazi. Opis destinacija i smeštaja dostupan je u agenciji.
 • Opisi hotela su informativnog karaktera i preuzeti su sa web-stranica hotela. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru hotela organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od hotela
 • U većini hotela doručak se služi na bazi švedskog stola, a ručak i večera – klasično usluživanje, u zavisnosti od hotela, izbor između dva ili tri menija (piće nije uključeno u cenu). Uglavnom je zastupljena internacionalna kuhinja
 • Objašnjenje: kontinentalni švedski sto – manji izbor namirnica i uglavnom je slatki doručak
 • U pojedinim smeštajnim objektima treći i četvrti krevet mogu biti pomoćni kreveti. Dimenzija i izlged pomoćnog ležaja zavise od hotela, može biti sofa na razvlačenje, ali je uglavnom kao klasičan krevet
 • Organizator putovanja ne može da utiče na razmeštaj po sobama, jer to isključivo zavisi od recepcije hotela
 • Neki od dopunskih sadržaja smeštajnih objekta su dostupni uz doplatu. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj...)

- OPIS HOTELA -


HOTEL VILLA PAMAR 3*, Đardini Naksos

Lokacija: nalazi se u centru mesta, na glavnom šetalištu i preko puta plaže.
Hotelska ponuda: poseduje restoran, bar, sef.
Sobe: svaka soba i studijo poseduje kupatilo (tuš/WC), TV, klima uređaj-split sistem, sef i balkon (nemaju sve sobe pogled na more). Svaki studijo poseduje kompletno opremljenu čajnu kuhinju.
Usluga: noćenje sa doručkom (doručak – švedski sto), ne postoji mogućnost doplate za polupansion.
Pogodnosti: povoljan hotel u centru mesta, preko puta plaže
www.villapamar.it

HOTEL DEL SOLE 4*, Đardini Naksos

Lokacija: nalazi se na 100 metara od centra mesta i 30 metara od plaže
Hotelska ponuda: poseduje restoran, sef, besplatan parking za goste hotela.
Sobe: svaka soba poseduje kupatilo (tuš/WC), fen, TV, klima uređaj i balkon.
Usluga: noćenje sa doručkom (doručak – švedski sto), ne postoji mogućnost doplate za polupansion.
Pogodnosti: blizina najlepše peščane plaže i centra mesta, porodičan hotel.
www.hoteldelsole.biz

HOTEL LA RIVA 3*, Đardini Naksos

Lokacija: nalazi se u centru mesta na glavnom šetalištu, preko puta plaže
Hotelska ponuda: poseduje restoran na krovu sa kojeg se pruža predivan pogled na zaliv Đardini Naksos, bar, lift, garažu, čije se korišćenje dodatno naplaćuje
Sobe: svaka soba je jedinstvena i uređena u tipičnom sicilijanskom stilu. Poseduju kupatilo (tuš/WC), fen, telefon, TV, klima uređaj-split sistem i balkon sa pogledom na more ( nemaju sve sobe pogled na more).WI FI ima u svim sobama i posebno se naplaćuje na licu mesta.
Usluga: noćenje sa doručkom (doručak – švedski sto), ne postoji mogućnost doplate za polupansion
Pogodnosti: Izuzetan hotel u prelepom sicilijanskom stilu, blizina centra mesta i plaže
www.hotellariva.com

HOTEL VILLA ATHENA 3*

Lokacija: nalazi se u centu mesta Giardini Naxos, oko 30 m od plaže i čini celinu sa hotelom Sporting Baia 4*.
Hotelska ponuda: Hotel ima samo dvokrevetne sobe, restoran, bar
Sobe: svaka poseduje kupatilo, terasu, AC i TV, WI FI, koji se plaća
Usluga: polupansion , doručak –švedski sto, večera izbor između dva do tri menija. Obroci se služe u hotelu Sporting Baia.
Pogodnosti: blizina najlepše peščane plaže, porodičan hotel, odlična lokacija
www.hotelsportingbaia.com

HOTEL SAN PIETRO 3* / Letojani

Lokacija: nalazi se u Letojaniju, preko puta plaže
Hotelska ponuda: Hotel poseduje restoran, bar, Wi-fi u holu.
Sobe: Svaka soba poseduje kupatilo (tuš/WC), TV, telefon, klima uređaj, balkon.
Usluga: polupansion (doručak švedski sto, večera izbor izmedju 2 menija).
Pogodnosti: blizina centra mesta i plaže.
www.sanpietro-hotel.it

HOTEL KALASKISO 3*, Đardini Naksos

Lokacija: nalazi se u centu mesta Đardini Naksos, oko 30 m od plaže.
Hotelska ponuda: hotel poseduje restoran, bar.
Sobe: svaka soba poseduje čajnu kuhinju, kupatilo, TV, klimu. Sobe ne poseduju balkon.
Usluga: noćenje sa doručkom , doručak –švedski sto) ne postoji mogućnost doplate za polupansion.
Pogodnosti: blizina najlepše peščane plaže, odlična lokacija.
www.kalaskiso.it

HOTEL HELLENIA YACHTING 4*, Đardini Naksos

Lokacija: nalazi se na glavnoj šetalačkoj ulici, u delu Đardini Naksosa koji se zove Recanati, na oko 50 metara od mora.
Hotelska ponuda: hotel poseduje sopstvenu plažu sa ležaljkama i suncobranima čije se korišćenje dodatno naplaćuje, restoran, bar, bazen, parking, room servis, teniski teren.
Sobe: svaka soba poseduje kupatilo, fen, telefon, klima uređaj, TV, wi-fi internet, mini bar i balkon.
Usluga: polupansion. Doručak – švedski sto, večera – izbor između 3 menija.
Pogodnosti: odličan hotel sa 4*, blizina plaže.
www.hotel-hellenia.it


- OPIS SMEŠTAJNIH OBJEKATA U RIMU I BOLONJI -


RIM (Italija) – Hotel Park Hotel Blanc et Noir 3*

ili sličan. Nalazi se u severozapadnom delu Rima, 20 minuta metroom od strogog centra Rima.Hotel ima parking, restoran i bar. Svaka soba ima tuš/WC, fen, minibar, telefon, TV, sef i klima uređaj. Doručak – kontinentalni švedski sto.
www.parkhotelblancetnoir.com

RIM (Italija) – Hotel Regent 4*

ili sličan. Nalazi se u širem centru Rima, 10 minuta gradskim prevozom od strogog centra Rima. Hotel ima parking, restoran i bar. Svaka soba ima tuš/WC, fen, minibar, telefon, TV, sef i klima uređaj. Doručak – kontinentalni švedski sto.
www.hotelregentrome.com

BOLONJA (Italija) – HOTEL Astor 3*

ili sličan. Nalazi se na mirnoj lokaciji, u blizini sajmišta i nove Gradske kuće u Bolonji.Povezan linijim gradskog prevoza sa centrom.Hotel ima parking,restoran i bar.Svaka soba ima tuš/WC, SAT TV.Sve sobe imaju besplatan WI FI. Doručak – kontinentalni švedski sto.
www.astor-hotel.it

BOLONJA (Italija) – HOTEL Top Park 3*

ili sličan. Nalazi se na liniji gradskog prevoza kojim se za 15-20 minuta stiže do samog centra Bolonje.Hotel ima restoran i bar.Svaka soba ima tuš/WC, SAT TV. Sve sobe imaju besplatan WI FI. Doručak – kontinentalni švedski sto.
www.thpbologna.com

 

PROGRAM PUTOVANJA

Program putovanja za Siciliju

OBILASCI: Rim – Vatikan – Sicilijanska sela – Etna – Taormina – Sirakuza – Katanija – Palermo – Mesina – Bolonja – Ravena

1. dan BEOGRAD
Polazak oko 17:00 časova sa Lastine autobuske stanice (proveriti 3 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska autobusa). Noćna vožnja kroz Hrvatsku i Sloveniju prema Rimu.
2. dan RIM
Poslepodnevni dolazak. Panoramsko razgledanje Rima – grada starog 28 vekova. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme za individualne aktivnostil. Noćenje.
3. dan RIM – VATIKAN
Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vreme za šetnju i individualne aktivnosti ili mogućnost organizovanja fakultativnog obilaska Vatikana – jedne od najmanjih i najmoćnijih država. Nakon obilaska slobodno vreme. U večernjim časovima polazak za Siciliju. Noćna vožnja kroz Italiju.
4. – 10. dana SICILIJA
Prelazak trajektom na Siciliju. Dolazak na Siciliju u jutarnjim časovima. Smeštaj u odabranom hotelu na bazi odabrane usluge. Slobodno vreme za kupanje, odmor, individualne aktivnosti, fakultativne izlete... SMEŠTAJ NA SICILIJI JE NA BAZI 7 NOĆENJA U ODABRANOM HOTELU.
11. dan SICILIJA
Doručak. Napuštanje hotala. U večernjim časovima polazak prema Mesini – gradu koji zovu Vrata Sicilije i kojim dominira luka u koju pristižu trajekti sa kopnenog dela Italije. Po dolasku slobodno vreme za šetnju i individualne aktivnosti. Natavak putovanja prema Bolonji. Noćna vožnja kroz Italiju.
12. dan BOLONJA
Univerzitetska Bolonja je veličanstveni srednjevekovni grad sa renesansnim palatama i arkadama.Centar grada čine dva identična trga, Mađore i Netuno. Crvenkastosmeđe građevine i levičarska reputacija su Bolonji doneli nadimak ’’La Rossa’’ (Crvena). Zbog svoje bogate kuhinje dobila je nadimak ’’La Grassa’’ (Debela),Po dolasku panoramski obilazak grada: spomenik Neptunu, bazilika San Petronio, Univerzitet, Due Tori, palata Banki, palata Notai, palata Akursio, trg Madore.Smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.
13. dan BOLONJA – SAN MARINO
Doručak. Mogućnost fakultativnog odlaska do San Marina. Po dolasku obilazak grada: čuvene tvrđave San Marina, Bazilika Sv.Marina, Narodna palata...Nakon obilaska slobodno vreme za šetnju i individualne aktivnosti. U vecernjim casovima polazak za Beograd. Noćna vožnja kroz Italiju, Sloveniju i Hrvatsku prema Beogradu.
14. dan BEOGRAD
Dolazak u Beograd u prepodnevnim časovima.

CENOVNIK

Cenovnik za Siciliju

Paket aranžman / autobuski prevoz i smeštaj 9 noćenja

(1 noćenje u Rimu, 7 noćenja na Siciliji, 1 noćenje u Bolonji)

CENA ARANŽMANA PO OSOBI :

4990 din. odrasli / 2990 din deca od 2 – 12 god. + devizni deo iz tabele

POLAZAK

POVRATAK

14.06.

27.06.

21.06.

04.07.

28.06.

11.07.

05.07.

18.07.

12.07.

25.07.

19.07.

01.08.

26.07.

08.08.

02.08.

15.08.

09.08.

22.08.

16.08.

29.08.

23.08.

05.09.

30.08.

12.09.

06.09.

19.09.

HOTEL LA RIVA 3* ND Đardini Naksos U CENTRU !!!

1/2 STANDARD SOBA

349

359

365

375

379

379

389

389

389

369

355

349

345

3. odrasla osoba

319

329

335

345

349

349

359

359

359

339

325

319

315

Dete od 2 – 12 godina

299

309

315

325

329

329

339

339

339

319

305

299

295

Deca od 0 – 2 godine besplatno (nemaju svoj ležaj). Ne postoji mogućnost doplate za polupansion.

Doplata za 1/1 sobu 55 % od cene aranžmana.

HOTEL VILLA PAMAR 3* ND Đardini Naksos U CENTRU !!!

1/2 STANDARD SOBA

355

365

369

379

385

385

395

395

395

375

359

355

349

3. odrasla osoba

325

335

339

349

355

355

365

365

365

345

329

325

315

Dete od 2 – 12 godina

305

315

319

329

335

335

345

345

345

325

309

305

295

1/2 STUDIO

365

375

379

389

395

395

405

405

405

385

369

365

359

3. odrasla osoba

345

355

359

369

375

375

385

385

385

365

349

345

335

Dete od 2 – 12 godina

315

325

329

339

345

345

355

355

355

335

319

315

305

Deca od 0 – 2 godine besplatno (nemaju svoj ležaj). Ne postoji mogućnost doplate za polupansion.

Doplata za 1/1 sobu 55 % od cene aranžmana.

HOTEL DEL SOLE 3* ND Đardini Naksos HIT PONUDA !!!

1/2 STANDARD SOBA

369

379

389

395

399

405

419

419

419

409

389

379

365

Deca od 0 – 2 godine besplatno (nemaju svoj ležaj). Ne postoji mogućnost doplate za polupansion.

Doplata za 1/1 sobu 55 % od cene aranžmana.

HOTEL KALASKISO 3* ND Đardini Naksos HIT PONUDA !!!

1/2 STANDARD SOBA

375

385

395

399

405

409

425

425

425

415

395

385

369

3. odrasla osoba

355

365

375

379

385

389

405

405

405

395

375

365

349

Dete od 3 – 12 godina

315

325

335

339

345

349

365

365

365

355

335

325

309

Deca od 0 – 3 godina besplatno (nemaju ležaj). Ne postoji mogućnost doplate za polupansion.

Doplata za 1/1 sobu 50 % od cene aranžmana

HOTEL VILLA ATHENA 3*PP Đardini Naksos HIT PONUDA !!!

1/2 STANDARD SOBA

419

429

435

449

459

465

475

475

475

449

439

419

415

3. odrasla osoba

399

409

419

429

439

445

455

455

455

429

419

399

395

Dete od 3 – 12 godina

359

369

379

389

399

405

415

415

415

389

379

359

355

Deca od 0 – 3 godina besplatno (nemaju ležaj). Doplata za 1/1 sobu 40 % od cene aranžmana

Doručak i večera se poslužuju u hotelu Sporting Baia 4*, pored Villa Athene.

Paket aranžman / autobuski prevoz i smeštaj 9 noćenja

(1 noćenje u Rimu, 7 noćenja na Siciliji, 1 noćenje u Bolonji)

CENA ARANŽMANA PO OSOBI :

4990 din. odrasli / 2990 din deca od 2 – 12 god. + devizni deo iz tabele

POLAZAK

POVRATAK

14.06.

27.06.

21.06.

04.07.

28.06.

11.07.

05.07.

18.07.

12.07.

25.07.

19.07.

01.08.

26.07.

08.08.

02.08.

15.08.

09.08.

22.08.

16.08.

29.08.

23.08.

05.09.

30.08.

12.09.

06.09.

19.09.

HOTEL SAN PIETRO 3* PP Letojani HOTEL NA PLAŽI !!!

 

1/2 STANDARD SOBA

425

435

439

455

459

469

489

489

489

459

449

429

425

 

3. odrasla osoba

405

415

419

425

429

449

469

469

469

439

429

409

405

 

Dete od 3 – 12 godina

365

375

379

385

389

409

429

429

429

389

389

379

365

 

Deca od 0 – 3 godina besplatno (nemaju ležaj).

Doplata za 1/1 sobu 40 % od cene aranžmana.

 

HOTEL HELLENIA YACHTING 4* PP Đardini Naksos HIT PONUDA !!!

 

1/2 STANDARD SOBA

465

475

479

485

489

509

529

529

529

489

479

469

455

 

3. odrasla osoba

445

455

459

465

469

489

509

509

509

469

459

449

435

 

Dete od 3 – 12 godina

405

425

429

435

439

459

479

479

479

439

429

419

405

 

Deca od 0 – 3 godina besplatno (nemaju ležaj).

Doplata za 1/1 sobu 50 % od cene aranžmana.

 

SMEŠTAJ NA SICILIJI JE U IZABRANOM HOTELU,

A U RIMU I BOLONJI U HOTELIMA SA 3* NA BAZI NOĆENJA SA DORUČKOM

 

Legenda:

 • ND – noćenje sa doručkom
 • PP – polupansion (doručak i večera)

Napomene:

 • Cene iz tabele su po osobi u evrima
 • Sva plaćanja se vrše u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu ProCredit banke na dan uplate
 • Putnici mogu da se odluče za vrstu usluge samo prilikom rezervacije aranžmana

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

 • prevoz autobusom turističke klase na relacijama navedenim u programu
 • smeštaj u Rimu (1 noćenje sa doručkom – kontinentalni švedski sto) u hotelu sa 3* u 1/2 i 1/2+1 sobama
 • smeštaj na Siciliji u 1/2 i 1/2+1 sobama (7 noćenja u odabranom hotelu i mestu i na bazi odabrane usluge)
 • smeštaj u Bolonji (1 noćenje sa doručkom – kontinentalni švedski sto) u hotelu sa 3* u 1/2 i 1/2+1 sobama
 • obilaske prema programu (Rim – panorama grada, Bolonja– panorama grada)
 • usluge licenciranog pratioca grupe
 • usluge predstavnika organizatora aranžmana ili ino-partnera na destinaciji
 • troškove organizacije i vođenja aranžmana

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

 • međunarodno zdravstveno osiguranje (izdaje se u agenciji, osigurana suma je 30.000€) – 14 € (osobe od 19 – 69 god.), 8 € (deca od 0 meseci – 18god.), 28 € (osobe od 70 – 80 god.). PREPORUKA AGENCIJE JE DA PUTNIK POSEDUJE OVU VRSTU OSIGURANJA
 • fakultativne izlete i ulaznice
 • obaveznu gradsku komunalnu taksu za Rim i okolinu (uvedena 01.09.2014, plaća se na recepciji hotela) – za boravak u hotelima sa 3* – 4 € po noćenju / po osobi, a za boravak u hotelima sa 4* – 6 € po noćenju / po osobi po noćenju
 • obaveznu gradsku komunalnu taksu u Đardini Naksosu ( plaća se na recepciji hotela) – za boravak u hotelima sa 2 i 3* – 1,50 € po noćenju / po osobi, a za boravak u hotelima sa 4*i 5* –2 € po noćenju / po osobi. Deca do 10 godine ne plaćaju taksu.
 • obaveznu gradsku komunalnu taksu u Letojaniju (uvedena 01.05.2014. plaća se na recepciji hotela) – za boravak u hotelima sa 2 i 3* – 0,50 € po osobi ,za boravak u hotelima sa 4* 0,80 €, a za boravak u hotelima sa 5*- 1€ Deca do 12 godine ne plaćaju taksu.
 • Obaveznu komunalnu taksu u Taormini za boravak u hotelima sa 2 i 3* – 1,50 € po noćenju / po osobi, a za boravak u hotelima sa 4* – 2 € po noćenju / po osobi. Deca do 10 godine ne plaćaju taksu.
 • Obaveznu komunalnu taksu u Bolonji za boravak u hotelima sa 2 i 3* – 1,50 € po noćenju / po osobi, a za boravak u hotelima sa 4* – 2 € po noćenju / po osobi. Deca do 10 godine ne plaćaju taksu.

SOPSTVENI PREVOZ:

 • CENA ARANŽMANA SE UMANJUJE ZA 90 € (odrasli) i 50 € (deca od 2-12 god.)
 • ako se ne koristi 1 noćenje u Rimu – popust je 20 € po osobi
 • ako se ne koristi 1 noćenje u Bolonji – popust je 20 € po osobi
 • pre polaska na put podići u agenciji vaučer, koji mogu tražiti granične vlasti prilikom ulaska u druge zemlje
 • putnici koji putuju sopstvenim prevozom ne ostvaruju popust za spajanje smena
 • postoji mogućnost dodatnih noćenja uz doplatu u gradovima po izboru (raspitati se u agenciji)

POPUSTI:

 • deca ostvaruju popuste navedene u tabeli u pratnji dve punoplatežne osobe
 • 1). ako putuju BESPLATNO – nemaju sedište u autobusu i nemaju krevet u hotelu
 • 2). ako plaćaju određeni iznos – imaju sedište u autobusu i imaju krevet u hotelu
 • spajanje smena – cena druge smene se umanjuje za 90 € (odrasli) i 50 € (deca od 2-12 god.) - (odnosi se samo na paket aranžman, putnici koji putuju sopstvenim prevozom ne ostvaruju ovaj popust)

DOPLATE:

 • klima uređaj – visina doplate zavisi od hotela i plaćanje se vrši na licu mesta
 • soba sa pogledom na more – visina doplate zavisi od hotela (proverava se na zahtev putnika)
 • večera (izbor između 2 ili 3 menija) – visina doplate zavisi od hotela i proverava se na zahtev putnika (nemaju svi hoteli iz ponude mogućnost doplate za večeru). Dodatni obroci i usluge mogu se doplatiti samo u hotelima na Siciliji. U Rimu i Bolonji postoji mogućnost samo noćenja sa doručkom.
 • Doplata za 1/1 sobu je navedena u tabeli ispod svakog hotela, plus doplata za noćenje u Rimu i Bolonji - 40 eura

POLASCI IZ DRUGIH MESTA (mora se najaviti prilikom rezervacije aranžmana):

GRAD

MESTO POLASKA

CENA POVRATNOG TRANSFERA

SUBOTICA

parking kod radničkog univerziteta

25 EUR

NOVI SAD

parking kod železničke stanice

15 EUR

KIKINDA

kod hotela “Narvik”

20 EUR

ZRENJANIN

OMV pumpa kod glavne autobuske stanice

15 EUR

PANČEVO

kod hotela “Tamiš”

10 EUR

 • OSTALA MESTA – postoji mogućnost usputnih ulazaka i izlazaka putnika na skoro svim benzinskim pumpama, restoranima i motelima uz auto put Beograd – Niš, kao i na magistralnom putu Niš – Tabanovce (granica sa Makedonijom)

NAČINI PLAĆANJA ARANŽMANA:

 • 30% prilikom rezervacije, ostatak od 70% najkasnije 10 dana pre putovanja
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak od 70% u jednakim mesečnim ratama čekovima građana najkasnije do 15.12.2017. (uz doplatu od 1.5% po mesecu, na deo koji se plaća odloženo)
 • platne kartice (Visa, Dina, Master, Maestro, American Express)

Fakultativni izleti:

TOKOM BORAVKA U RIMU ORGANIZUJEMO FAKULTATIVNI IZLET:

VATIKAN:

Obilazak jedne od najmanjih i najmoćnijih država. Obilazak sklopa Vatikanskih palata, Sikstinske kapele sa freskama Mikelanđela, Botičelija i drugih velikih slikara, bazilike Sv. Petra...

POLUDNEVNI IZLET / CENA: 35 € za odrasle / 25 € za decu

TOKOM BORAVKA NA SICILIJI ORGANIZUJEMO FAKULTATIVNE IZLETE:

SICILIJANSKA SELA

Obilazak tipičnih sicilijanskih sela Forza d’Agro i Savoka u kojima je sniman legendarni film “Kum”. Obilazak katedrale Sv. Lucije na čijem ulazu se snimala poznata scena venčanja, a nakon obilaska kratak odmor uz espresso ili granitu u baru “Viteli” u kojem je Al Paćino snimio legendarnu scenu prosidbe. U cenu izleta uključena i poseta Etnografskom muzeju u Savoki

POLUDNEVNI IZLET / CENA: 30 za odrasle /20za decu

VULKAN ETNA:

Obilazak najvećeg (3.340 m) i jedinog živog vulkana u Evropi, sa oko 400 ugašenih i nekoliko aktivnih kratera. Odlazak na visinu od 1.900 m, slobodno vreme za individualnu šetnju oko starijih ugašenih kratera ili mogućnost individualnog odlaska na visinu od 2.900 m, do kratera koji je bio aktivan 2001. godine – doplata za žičaru je na licu mesta.

POLUDNEVNI IZLET / CENA: 35 € za odrasle /25 € za decu

SIRAKUZA

Obilazak baroknog grada Sirakuze: ostrvo Ortiđo, prelepa katedrala koja je izgrađena na temeljima nekadašnjeg grčkog hrama posvećenog boginji Atini, Arteuzina fontana, ostaci Apolonovog hrama… Nakon obilaska mogućnost fakultativnog odlaska do čuvenog arheološkog parka. Obilazak: ostaci grčkog pozorišta i rimskog amfiteatra, Hironov oltar gde su se vršila obredna žrtvovanja volova u čast Zevsu, čuvena pećina Dionizijevo uvo... Ulaznica 10

CELODNEVNI IZLET / CENA: 45€ za odrasle / 35 € za decu

PALERMO I MONREALE:

Vožnja kroz srce Sicilije pored fantastičnih maslinjaka i vinograda. Po dolasku u Monreale poseta velelepne katedrale čuvene po živopisnim vizantijskim mozaicima u kojoj su se krstili, venčavali i sahranjivali članovi normanskih kraljevskih porodica. Nakon obilaska panormaski obilazak Palerma – glavnog grada Sicilije: Korso Umberto, Trgovi Kvatro kanti i Pretoria, pozorišta Garibaldi i Masimo, Katedrala, Normanska palata iz XII veka koju su gradili prvi sicilijanski kraljevi… Slobodno vreme za šetnju i individualne aktivnosti.

CELODNEVNI IZLET / CENA: 55 € za odrasle / 35 € za decu

EOLSKA OSTRVA:

Obilazak ostrva vulkanskog porekla – Vulcano i Lipari. Vožnja autobusom do mesta Milaco, a zatim trajektom do pomenutih ostrva. Izlet je namenjen obilascima i slobodnom vremenu za kupanje

CELODNEVNI IZLET / CENA: 70 € za odrasle / 45 € za decu

ISOLA BELLA:

Vožnja brodom u trajanju od tri sata, krstarenje oko nacionalnog parka Isola Bella, Plava pećina, pauza za kupanje i ronjenje - maske i disaljke se dobijaju na brodu.U cenu su uračunati sokovi i voće, koje se služi u toku vožnje brodom. Gostima, koji su smešteni u Đardini Naksosu i u Rekanati zoni, obezbeđen je transfer kombijem od hotela do luke, gde se ukrcavaju na brod.Transfer je uračunat u cenu.

POLUDNEVNI IZLET / CENA: 25 € za odrasle / 15 € za decu

OUTLET:

Poseta najpoznatijem Outletu na Siciliji, koji čini sklop preko 100 radnji poznatih svetskih brendova, koje nude i do 70% popusta tokom sezone. Pored uživanja u šopingu možete odmoriti u brojnim restoranima i kafićima. Deca se mogu zabaviti u brojnim igraonicama.

POLUDNEVNI IZLET / CENA: 20 € za odrasle /10 € za dec

TOKOM BORAVKA U BOLONJI ORGANIZUJEMO FAKULTATIVNI IZLET:

SAN MARINO:

San Marino je jedna od najstarijih država na svetu, osnovana još 301. godine. Na svojih 61 km2nudi mnogo istorijskih znamenitosti, zanimljivih ukusa i jedinstven pogled na obod Toskane i italijanske regije Emilia-Romanja. Sama država podeljena je na 9 malih opština, koje su svaka na svom brdu, zato San Marino ponekad zovu državom „9 brda“. Osim bazilika i dvoraca u San Marinu možete posetiti pregršt muzeja kao što su Muzej oružja, Muzej imigranata, Muzej voštanih figura...

POLUDNEVNI IZLET / CENA: 25 € za odrasle /15 € za dec

PREPORUKA

 

Tokom letovanja na Siciliji iskoristiti priliku da individualno obiđete gradić Taormina (šetnja glavnom ulicom, Grčki amfitetar, palata Di Stefano, crkva Sv. Katarine, crkva Sv. Nikole, Gradska opština, vidikovac, mnoštvo restorana, kafića, noćnih klubova.. . – sve napomenuto se nalazi u glavnoj ulici) i mesto Kastelmola, koje se nalazi iznad Taormine

Molimo Vas da pažljivo pročitate Opšte uslove putovanja.
Organizator putovanja je Turistička agencija VIVA, licenca OTP br. 107/2016. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja Turističke agencije VIVA.
Subagent Fudeks Holiday d.o.o. licenca OTP 116/2016.

MAPA LOKACIJE

Mapa lokacije

Klikom na oznaku "EARTH" na google mapi bićete preusmereni na preuzimanje plugina sa google servera za Google Earth prikaz, ukoliko već nemate instaliran taj plugin. Posle instalacije plugina na Vaš kompjuter, imaćete mogućnost da pregledate mape na sajtu u 3D interaktivnom i dinamičkom prikazu. Toplo Vam preporučujemo da iskoristite ovu funkciju sajta, bićete zadovoljni rezultatima!

Molimo Vas da uzmete u obzir da su pojedine lokacije satelitskih snimaka zastarele. Mi na tu činjenicu, nazalost nemamo uticaja. Satelitski snimci lokacija se pravljeni od 2004 godine, a neki gradovi su znatno izgradjeni i izmenjeni od te godine. Lokacije Vila su u potpunosti ispravne.

REZERVACIJA I KONTAKT

Raspitajte se za detalje paketa

Sve vaše specifične zahteve možete poslati na e-mail ili fax na osnovu kojeg šaljemo ponudu ili objašnjenje.

...

DOWNLOAD CENOVNIKA - SICILIJA
Ovde možete preuzeti cenovnik za datu ponudu. Imate takodje opciju da prvo pregledate cenovnik u modal prozoru klikom na "Pregled fajla".
Cenovnik Sicilija Pregled fajla Download
Aranžman se plaća u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu ProCredit banke na dan uplate.
Cene iz pdf fajla je u evrima.

Pretplatite se na newsletter

U pravo vreme
Registrujte se na naš newsletter i budite sigurni da Vam bitne informacije neće promaći!

Login or Register

Prijava

Prijava