Prijava

Prijava

Menu

Zimovanje - Srbija - Kopaonik

A+ A A-

Zimovanja

  • Kategorija: Zimovanja
  • Autor NS Travel
  • Pogodaka: 3555
  • 25 okt

Naša ponuda za Srbiju - Kopaonik - 2017/2018!

Kopaonik je jedan od najlepših skijaških centara u ovom delu Evrope, a svakako najveći i najpoznatiji skijaški centar u Srbiji. Sa svojih više od 200 sunčanih dana godišnje sigurni smo da će biti pravi izbor za Vas za ski sezonu 2017/2018. Udaljenost skijaškog centra od Beograda je 290 km, a od Novog Sada 350 km.

Kao najveći ski centar Srbije, sa odlično pripremljenim stazama pruža neizmerno uživanje svim kategorijama skijaša, od početnika do skijaša vrhunskih sposobnosti (21 plava, 9 crvenih i 6 crnih staza). Skijaški centar Kopaonik prostire se na oko 62 km staza i ski puteva uređenih za alpsko i nordijsko skijanje. Sistemom za veštačko osnežavanje pokriveno je 97% kapaciteta ski centra tako da sezona traje duže i ne zavisi od vremenskih uslova. Za ljubitelje noćnog skijanja u samom centru skijališta osvetljena je staza “Malo Jezero”. Osim toga, za najmlađe skijaše i sve druge početnike, koji prave svoje prve skijaške korake, postoji obezbeđen prostor „ski vrtića“ sa pokretnom trakom i karusel koja olakšava da se ovlada osnovnim skijaškim veštinama.

kopaonik

Većina hotelskih i apartmanskih smeštajnih kapaciteta se nalazi na samoj planini u veoma razvijenom turističkom centru koji pored ostalih sadržaja ima i veliki broj restorana i kafića sa bogatim noćnim životom po kojem je Kopaonik već poznat.

Naša ponuda za Bugarsku - Borovec - Bansko - 2016!

U poslednjih pet godina, popularnost bugarskih skijaških destinacija je toliko porasla da se danas s pravom smatraju najekskluzivnijim ski centrima u Istočnoj Evropi. Najpoznatija skijališta nalaze se u jugozapadnom delu zemlje. Na dve planine, Pirinu i Rili, smešteni su Bansko i Borovec koji vam nude široku lepezu sadržaja.

Borovec 2016
Bansko 2016

Možete izabrati odlazak na skijanje, pešačenje ili snoubord, hodanje u borovim šumama do najbliže brvnare ili jednostavno da odmorite u hotelu u ugodnoj atmosferi.

Ljubazni domaćini, izvrsna organizacija unutar skijališta, moderna infrastruktura, živopisni predeli, izuzetan spoj prirode i moderne arhitekture, neće ostaviti ravnodušnim ni najprobirljivije ljubitelje zime.

Novo u ponudi - na zimovanje sa NsTravel-om

Pretplatite se na newsletter

U pravo vreme
Registrujte se na naš newsletter i budite sigurni da Vam bitne informacije neće promaći!

Login or Register

Prijava

Prijava